Національна збірна команда України вирушила до Кракова

Сьогодні вдень гравці та тренери національної збірної команди України з майже годинною затримкою літаком вирушили до Варшави, звідки далі автобусом прямуватимуть до Кракова.

Саме у Кракові з 19 по 25 квітня відбудуться матчі чемпіонату світу з хокею в Дивізіоні ІА. За дві путівки до елітного дивізіону змагатимуться команди Італії, Казахстану, Японії, Польщі, Угорщини та України.

За підсумками останніх тренувальних днів тренерський штаб визначився з гравцями, які вирушать до Польщі та продовжать готуватися до головного старту сезону.

Загалом до Кракова вирушили 22 хокеїсти. При цьому тренерський штаб продовжує слідкувати за перипетіями фінальної серії чемпіонату Казахстану, де «Єртіс» наших Олександра Побєдоносцева та Віктора Захарова лідирує в серії проти «Арлана» з рахунком 3:1.

Нагадаємо, що процедура заявки команд відбудеться завтра ввечері. При цьому команди мають змогу заповнити вільні місця у заявочному списку (загалом заявка складається з 2 воротарів та 20 польових гравців) за дві години до початку будь-якого свого матчу.

Список гравців, тренерів та адміністраторів, які вирушили до Польщі:

Воротарі: Євген Напненко, Едуард Захарченко, Сергій Писаренко

Захисники: Володимир Алексюк, Юрій Наваренко, Костянтин Рябенко, Даніїл Скрипець, Віталій Андрейків, Микола Ладигін, Ігор Кугут

Нападаючі: Сергій Варламов, Роман Благий, Артем Гніденко, Андрій Міхнов, Артем Бондарєв, Дмитро Німенко, Денис Заблудовський, Віталій Лялька, Віталій Доніка, Юрій Петранговський, Владислав Гаврик та Сергій Кузьмик.

Головний тренер: Олександр Годинюк

Тренери: Ігор Чібірєв, Костянтин Симчук

Генеральний менеджер: Андрій Срюбко

Менеджер: Олександр Буткевич

Лікар: Володимир Секретний

Масажист: Дмитро Краснощок

Менеджер з екіпірування: Анатолій Шкура


Вас може зацікавити