Національна збірна готується до від’їзду до Польщі

Сьогодні національна збірна команда України провела останнє тренування в рамках броварського етапу лютневого навчально-тренувального збору. Завтра о 9:40 за київським часом літак з українською командою на борту візьме курс на Варшаву, звідки автобусом команда вирушить до Торуня.

Сьогодні до збірної приєднався Юрій Наваренко. Тож загальна кількість хокеїстів, що займалася на льоду складала 20 осіб. Найдосвідченіших в плані виступів за збірну гравців тренерський штаб об’єднав у «синю» ланку. Тріо чемпіонів чинних України у складі «Компаньйон-Нафтогазу» з парою найдосвідченіших захисників склали «червону» ланку. Руслан Борисенко, Всеволод Толсушко та трійка легіонерів з Румунії утворили «зелену» ланку. А молоде покоління збірної одягнуло чорні тренувальні светри. Тренувальні п’ятірки мали такий вигляд:

Сині: Побєдоносцев – Рябенко, Благий – Рамазанов – Варламов;

Червоні: Наваренко – Щербатюк, Заблудовський – Гніденко – Німенко;

Зелені: Р. Борисенко – Толстушко, Доніка – Черненко – П. Борисенко;

Чорні: Лялька – Кузьмик – Захаров;

Воротарі: Захарченко, Кучер.

На початку тренування команда зробила традиційне групове фото в ігровій формі.

Знявши, так би мовити, «парадну форму», гравці приступили до роботи. Сьогоднішнє тренування, як і всі попередні, пройшло у високому темпі та за серйозної інтенсивності роботи. Гравці мали час на переведення подиху виключно під час коро тривалих тренерських настанов.

Тренери теж не залишились у ролі простих спостерігачів. Костянтин Симчук ні на крок не відходив від воротарів, кожну вільну секунду присвячуючи індивідуальній роботі з безпосередніми підопічними. Олександр Годинюк та Ігор Чібірєв виконання вправ пояснювали не лише на планшетці, а й на власному прикладі. Генеральний менеджер збірної Андрій Срюбко, який весь навчально-тренувальний збір відпрацював на льоду, здебільшого працював із захисниками або ж допомагав Костянтину Симчуку. За традицією, заключні 15 хвилин тренування були віддані гравцям для індивідуальної роботи.

Фотогалерею із заключного тренування команди можна переглянути на сторінці Федерації у мережі Facebook.

Кожною миттю перебування у таборі головної команди намагався скористатись Кирило Кучер, який до Польщі не полетить і вже сьогодні вирушив до Кременчука, де займається юніорська збірна. Решта гравців плюс «поляки» Артем Бондарєв, Володимир Алексюк, Євген Напненко та Віталій Андрейків (за попередньою домовленістю молодий захисник зіграє в одному матчі за збірну) візьмуть участь у міжнародному турнірі Euro Ice Hockey Challenge у Торуні.

Календар матчів турніру має наступний вигляд:

№ гри Час Арена Команда А Команда Б
6 лютого 2015 року (п’ятниця)
1 17:00 Тор-Тор Арена Румунія Угорщина
2 20:30 Тор-Тор Арена Польща Україна
7 лютого 2015 року (субота)
3 17:00 Тор-Тор Арена Польща Угорщина
4 20:30 Тор-Тор Арена Румунія Україна
8 лютого 2015 року (неділя)
5 17:00 Тор-Тор Арена Угорщина Україна
6 20:30 Тор-Тор Арена Польща Румунія

* – час матчів вказано київський


Вас може зацікавити