Нападник «Сокола» перейшов у клуб елітного дивізіону Франції

23-річний російський нападник Антон Васильєв покидає київський «Сокіл». Вихованець тверського хокею, який приєднався до української команди в ході сезону, виступатиме за клуб елітного дивізіону чемпіонату Франції «Анґлет», котрий у поточному регулярному сезоні посідає дев’яте місце серед 12-ти команд і бореться за потрапляння в плей-оф.

За «Сокіл» Васильєв провів 15 матчів, закинув 2 шайби і віддав 6 передач у чемпіонаті України, а також відзначився голом і трьома асистами в трьох матчах Континентального кубка.

«Ми пішли Антонові на зустріч і відпустили в серйозний чемпіонат, бо його рівень вищий, ніж той, який маємо в українському хокеї, – коментує перехід прес-службі київського клубу тренер «Сокола» Олег Шафаренко. – Такі хокеїсти як Васильєв, як Віталій Лялька мають виступати в серйозних клубах і прогресувати як гравці. Ми не повинні створювати людям, які можуть грати на вищому рівні, перепон».

Зауважимо, що до переходу в «Сокіл» Васильєв виступав за юнацьку команду московського «Динамо», а в МХЛ і у ВХЛ грав за «Динамо» з Санкт-Петербурга. У сезоні-2018/2019 Антон став найкращим бомбардиром регулярного чемпіонату Молодіжної хокейної ліги РФ, закинувши у 57 матчах 41 шайбу і віддавши 55 передач, що в сумі принесло йому 96 очок.


Вас може зацікавити