Нападник Андрій Лісіцин – новачок “БСФК”

Черговим придбанням команди Броварського спортивно-фахового коледжу в 2022 році став 21-річний російський нападник Андрій Лісіцин.

Новачок БСФК народився у Нижньовартовску і є вихованцем місцевої школи “Філін”. Кар’єра Андрія розпочалася в 2015 році у складі «Югри» (U-16) з Ханти-Мансійська. Вже через два роки у 17-річному віці хлопець увірвався до дорослої ВХЛ, але зіграв у складі ЦСК ВВС з Самари лише три матчі і результативними діями не відзначився. Через пошкодження ліктьового суглоба гравця відрядили до фарм-клубу — «Реактора» з Нижньокамська. Останні чотири сезони Лісіцин мігрував з МХЛ РФ до НМХЛ, змінивши чотири команди: «Кристал» з Саратова, «Мамонти Югри» з Ханти-Мансійська, «Ак59» з Пєрмі та ХК «Чебоксари». Саме у «Чебоксарах» в третьому дивізіоні Росії хокеїст розпочав сезон-2021/2022, але в 14 іграх відзначився лише однією закинутою шайбою.

За команду Броварського спортивно-фахового коледжу новачок виступатиме на правах оренди під 32-м номером. Дебютувати в УХЛ за команду Олександра Бобкіна та Руслана Борисенка легіонер зможе вже найближчим часом.

Нагадаємо, що чергову зустріч “БСФК” проведе 20 січня у Харкові проти місцевих «Берсерків». Початок гри на Арені «Дафі» о 20.00


Вас може зацікавити