Найкращі гравці першого туру МХЛ

Цього уїк-енду були зіграні матчі першого туру чемпіонату Молодіжної хокейної ліги. У Калуші «Молода Гвардія» двічі переграла місцевий «Легіон» (6:1 та 15:2). «БФСК – Білий Барс» здобув дві перемоги з однаковим рахунком над «Кременчуком» (5:1), а «Сокіл» здобув непрості шість очок у матчах з «ЦОП-СДЮСШОР» (5:1 та 6:4). «Крижинка» та «Придніпровськ» обмінялися перемогами (2:4 та 3:2).

Організаторами змагання визначено найкращих гравців першого туру.

Найкращим воротарем визначено голкіпера «Білого Барсу» Василя Полгородніка. В матчах проти «Кременчука» 1-й номер «барсів» пропустив дві шайби, чим суттєво допоміг своїй команді здобути дві перемоги з однаковим рахунком 5:1.

Найкращим захисником визначено Артема Пономаренка зі столичного «Соколу». В першому матчі проти команди «ЦОП-СДЮСШОР» (5:1) на рахунку Артема результативна передача. А ось у другому поєдинку, який складався для киян вкрай невдало, Пономаренко відзначився двома закинутими шайбами. В тому числі на його рахунку і четверта шайба «Соколу», яка остаточно перевернула хід матчу (6:4).

Звання найкращого нападника туру дістається форвардові «Молодої Гвардії» Микиті Сидоренку. 22-й номер «молодогвардійців» зробив по хет-трику у кожному з матчів проти «Легіону». У першому поєдинку (6:1) Микита до трьох шайб додав дві результативні передачі. В повторному поєдинку Сидоренко взагалі зробив ще й асистентський покер. Втім дивуватися цьому не варто, адже підопічні Володимира Карабаджака закинули у ворота суперника півтора десятки шайб (15:2).

Нагадаємо, що матчі наступного туру відбудуться 16-17 жовтня. «Легіон» поміряється силами з «Кременчуком», «Білий Барс» прийматиме на своєму майданчику «Крижинку», «ЦОП-СДЮСШОР» зустрінеться з «Молодою Гвардією», а «Сокіл» поїде в гості до «Придніпровська».


Вас може зацікавити