На початку січня відбудеться турнір пам’яті Валентина Уткіна

З 4 по 5 січня 2017 року у Києві відбудеться четвертий турнір пам’яті заслуженого тренера України Валентина Павловича Уткіна.

Змагання були засновані в січні 2014 року і з того часу мають статус традиційного дитячо-юнацького турніру, який проводить ДЮСШ ХШ «Сокіл-Київ».

Першим володарем почесного трофея стала команда «Сокіл-99», під керівництвом тренера Сергія Карнауха. На той момент в турнірі взяли участь чотири команди: «Сокіл-99» (Київ), СДЮШОР (Харків), «Білий Барс-99» (Бровари), «Крижинка-99» (Київ).

У 2015 році переможцем турніру стала ще одна київська команда — «Крижинка». Тоді участь у змаганнях взяло п’ять команд: «Білий Барс» (Біла Церква), «СДЮСШОР» (Харків), «Крижинка» (Київ), «Донбас» (Донецьк), «Сокіл» (Київ).

У січні 2016 року турнір зібрав також п’ять команд-учасниць: «Динамо» (Харків), «Кривбас 2005» (Кривий Ріг), «Білий Барс» (Біла Церква), а також київські «Сокіл» та «Крижинка». Перемогу в третьому турнірі святкували харків’яни.

Цього року турнір пройде на льоду столичної арени «АТЕК». З 4-го по 5-е січня за трофей позмагаються «Сокіл 2005», «Крижинка 2005», «Кривбас 2005», «Гладіатори» з Дніпра і юні «соколята» 2006 року народження.


Вас може зацікавити