Микита Сидоренко завойовує симпатії у «Динамо» з Пардубіце

Найкращий бомбардир ЧС-2022 у дивізіоні 1B українець Микита Сидоренко (8 шайб, 2 передачі) продовжить кар’єру у статусній молодіжній лізі Чехії U20 у складі «Динамо» з Пардубіце.

Екс-гравець «Альтаїра» та кандидат у молодіжну збірну України вже прибув до табору динамівської молодіжки і навіть встиг взяти участь у міжнародному турнірі в Остраві, де його нова команда здобула три перемоги та поступилася майбутньому переможцю турніру господарям із «Вітковице».

«Стартовий матч на турнірі починав грати у третій п’ятірці, але наступні зустрічі вже виходив у першій-другій ланці, а також отримував можливість грати у більшості, – каже Микита Сидоренко. – У принципі, на ігрову практику гріх скаржитися, все влаштовує у Пардубіце».

Український нападник, якому лише у вересні виповниться 18 років, вже завойовує симпатії тренерського штабу та пробивається на лідерські позиції. На турнірі в Остраві Микита Сидоренко відзначився дублем у ворота німецького «Айсберена» (6:1), а також зробив результативну передачу та допоміг «Динамо» посісти третє призове місце! Далі буде…

Вас може зацікавити