Ліга чемпіонів позбавила мінську «Юність» wild card для участі в змаганнях

Керівництво хокейної Ліги чемпіонів забрало в мінської «Юності» wild card для участі в змаганнях. 

«Після останніх інцидентів у Білорусі та пов’язаних із ними наслідками Рада Ліги чемпіонів дійшла до висновку, що подорожі до Мінська та з нього стали дуже важкими. У світі вже неодноразово траплялись скасування авіарейсів за подібними маршрутами. Ситуація з логістикою стала непередбачуваною. А вона дуже важлива для європейських змагань, аби команди-учасниці, уболівальники, спонсори та хокейні функціонери могли безпечно подорожувати.  

На жаль, зараз це неможливо через події, що відбуваються в Білорусі. Сторони не можуть планувати заздалегідь свої поїздки, а це заважатиме виконувати наші обов’язки як організаторів Ліги чемпіонів. 

Попри таке рішення, Білорусь залишається нашим шанованим партнером. Ми дякуємо «Юності» та Білоруській асоціації хокею за їхню відданість та зусилля в такі важкі часи», – ідеться в офіційній заяві Ради Ліги чемпіонів на championshockeyleague.com.

Зазначимо, що організатори Ліги чемпіонів ще не визначились, хто зможе стати 32-м учасником змагань після зняття «Юності». Це питання буде вирішено найближчими тижнями.

Нагадаємо, що Україну в прийдешньому сезоні Ліги чемпіонів представлятиме «Донбас».


Вас може зацікавити