Микола Даневич: зробимо все, щоб на високому рівні провести чемпіонат світу

Заступник Міністра молоді та спорту України Микола Даневич під час зустрічі із спортивним координатором Міжнародної федерації хокею Пітом Хіром заявив, що наша держава докладе максимум зусиль, що чемпіонат світу з хокею, який з 22 по 28 квітня 2017 року відбудеться в Києві, пройшов на високому рівні.

«По-перше, я вдячний Федерації хокею України і її президенту Анатолію Брезвін за його кропітку роботу по здобуттю права на проведення чемпіонату. Була дуже жорстка боротьба за це змагання і завдяки Федерації ми вийшли в ній переможцями. Я також вдячний Міжнародній федерації хокею за довіру до нашої країни та підтримку нашого бажання провести чемпіонат світу 2017 року у місті Києві.

Я можу запевнити вас у тому, що ми разом із Федерацією зробимо все, щоб на високому рівні провести чемпіонат світу. А вболівальники, які приїдуть підтримати свої команди, відчують знамениту українську гостинність. Важливо, що проведення чемпіонату знаходиться під контролем українського Уряду. І якщо у Міжнародної федерації будуть якість зауваження чи побажання, то ми зможемо вчасно усунути всі недоліки. Ми зробимо усе, аби учасникам чемпіонату, гостям заходу та вболівальникам було цікаво, зручно та безпечно. У нас є досвід в таких питаннях.

Нам також допомагає і столична влада. Безперечно, Міжнародній федерації хокею відомо, що у Києві спортивний мер Віталій Кличко. Тому в питаннях проведення спортивних заходів у нас повне взаєморозуміння.

У нас повне порозуміння із Федерацією хокею України практично по всім питанням. Якщо виникають якісь проблеми, то ми зустрічаємося і разом їх вирішуємо», – повідомив Микола Даневич.

Нагадаємо, що чемпіонат світу з хокею в Дивізіоні ІА відбудеться з 22 по 28 квітня 2017 року у місті Києві.


Вас може зацікавити