Мер Миколаєва заявив про бажання побудувати льодову арену в місті

Як інформує миколаєвський інформаційний портал “НикВести”, мер міста Олександр Сенкевич заявив, що планує подати проект будівництва льодової арени в парку Перемоги до державного фонду регіонального розвитку, щоб отримати необхідне фінансування для реалізації цього проекту. Мер відмітив, що має бажання побудувати льодову арену в спортивному містечку в парку Перемоги за гроші ДФРР.

-Маємо бажання завершити розбудову спортивного містечка в парку Перемоги, який станом на сьогодні не перебуває на балансі міста, на якому плануємо побудувати льодову арену з подальшим її підключенням- надлишкового тепла від охолодження арени- до басейну “Трудові Резерви” , щоб мати можливість економити на підігріві води. Маємо ескізний проект, готові вже переходити та робити, щоб подавати на ДФРР, або в список будівництва інфраструктурних спортивних об’єктів, який був анансований президентом Зеленським.

  Нагадаємо, що в 2004-06 роках в Миколаєві працювала льодова арена “Гольфстрім”, яка припинила своє існування, оскільки її функцінування не виправдало фінансових сподівань власників споруди. 

Посилання на інтерв’ю Олександра Сенкевича на сайті “НикВести”

https://nikvesti.com/news/business/189384


Вас може зацікавити