Медичний протокол офіційних заходів із хокею з шайбою в Україні

Пандемія вірусу COVID-19 не відступила, тож Федерація хокею України нагадує, що під час всеукраїнських офіційних хокейних змагань глядачі мають дотримуватись певних правил поведінки, зазначених  медичному протоколі ФХУ.

Зокрема, під час матчів уболівальники зобов’язані:

  1. Проходити температурний скринінг перед тим, як увійти на територію спортивного об’єкта (якщо температура вища за 37,2 Со, особа має терміново покинути приміщення);
  2. Перебувати на території спортивної споруди лише в масці;
  3. Дотримуватись дистанції з іншими особами 1,5 метра;
  4. Не контактувати з учасниками заходу – тренерами, спортсменами, арбітрами та організаторами.

Також команда-господар має забезпечити контроль чисельності глядачів на трибунах – їх повинно бути не більше 50% від загальної кількості місць для сидіння, проводити дезінфекцію до і після матчу, надати відвідувачам льодової арени антисептики за необхідністю.

Із повним медичним протоколом можна ознайомитись за посиланням

Підкреслимо, що документ було розроблено згідно з постановами Кабінету Міністрів України й Головного санітарного лікаря України, наказами Міністерства охорони здоров’я України, а також рекомендаціями від Міжнародної федерації хокею та Міжнародного олімпійського комітету.

Наостанок наголосимо: якщо Ви погано себе почуваєте – залишайтесь удома. Не наражайте на небезпеку себе та близьких. Відповідальність за швидке поширення вірусу SARS-CoV-2 лежить на кожному з нас, тож будьмо свідомими й турбуймося не лише за своє здоров’я, а й самопочуття тих, хто нас оточує.


Вас може зацікавити