Маса чарівництва та Топ-гра УХЛ «Сокіл» – «Кременчук» у Палаці спорту!

Великий хокей повертається у наймісткішу криту арену України – київський Палац спорту! Свої парадні двері столична арена відчинить 12 лютого якраз о 18.00 для класичного протистояння «Сокіл» – «Кременчук» у рамках Української хокейної ліги.

Насамперед, прихильники найшвидшої гри у світі матимуть можливість насолодитися протистоянням першої та другої команд чемпіонату УХЛ в антуражі заповнених трибун. Атмосферу свята доповнить фаєр-шоу, цирк на льоду, популярна кидкова зона, аерохокей та маса інших розваг та розіграшів для глядачів на арені та у фойє стадіону! Вочевидь, родзинкою вечора має стати відкриття фотозони з демонстрацією розкішного Кубка України імені Анатолія Хорозова, який вдвічі перевершує за вагою легендарний Кубок Стенлі. Нагадаємо, що новий український трофей команди розіграли на початку 2022 року і його володарем стали хокеїсти київського «Сокола».

Зазначаємо, що дуель лідерів регулярного чемпіонату УХЛ спочатку була запланована на середину січня, але через стан здоров’я кременчуцьких хокеїстів зустріч була перенесена на 12 лютого (18.00).

Квитки на топову гру УХЛ можна придбати в касах Палацу спорту або через сайт Esport.


Вас може зацікавити