«Маріуполь» за 7 секунд до кінця овертайму вирвав перемогу над «Білим Барсом»

«Маріуполь» здобув непросту звитягу над «Білим Барсом» у 17-му турі чемпіонату України з хокею з шайбою.

Уже на старті протистояння обидві команди показали, що боротьба буде запеклою. На четвертій хвилині першими відзначились «сталеві чайки» – закинуту шайбу до свого активу записав Микита Коваленко, який вчасно зіграв на добиванні. Відновити паритет «барси» зуміли доволі швидко – Артем Грабовецький уразив ворота Тимура Мамедова, відправивши снаряд у ближній кут. Далі ж Денис Бородай уперше вивів господарів вперед, але Кирило Фроленко не дав суперникам піти на перерву в якості лідерів – форвард «Маріуполя» відзначився за чотири хвилини до кінця першого періоду й повернув інтригу – 2:2. 

У другій 20-хвилинці ініціативу у свої руки взяли підопічні Костянтина Буценка. Вони двічі розписались у воротах опонентів, коли «чайки» так і не змогли підступитись до білоцерківської команди. Цікаво, що в третьому періоді хід гри склався аналогічно, але вже на користь «Маріуполя», який спромігся перевести поєдинок в овертайм завдяки голам Коваленка та Євгенія Кобякова.

У додатковий час удача усміхнулась команді Олександра Сеуканда. За сім секунд до кінця Дмитро Ліхачов із передачі Фроленка влучив у ворота Кирила Кучера й приніс «Маріуполю» другу перемогу поспіль у цьому розіграші чемпіонату.


«Білий Барс» – «Маріуполь» 4:5 ОТ (2:2, 2:0, 0:2, 0:1)

Шайби: 0:1 Коваленко (Дурдиєв, Корчоха), 3:22; 1:1 Грабовецький (Петрошенко, Ядловський), 6:22; 2:1 Бородай (Благий), 7:27; 2:2 Фроленко (Ліхачов, Луговий, більш.), 16:01; 3:2 Благой (Бородай, Гребеник, більш), 27:11; 4:2 Удовиченко (Грицюк), 31:47; 4:3 Коваленко (Чердак), 41:27; 4:4 Кобяков (Мельніков, Мостовий, більш.), 51:08; 4:5 Ліхачов (Фроленко, Бондаренко, менш.), 64:53.


Вас може зацікавити