«Маріуполь» вирвав перемогу над «Краматорськом» в овертаймі

«Маріуполь» не без проблем здолав «Краматорськ» у 18-му турі чемпіонату України з хокею з шайбою. 

Відкрити рахунок опоненти спромоглись лише в другому періоді – гол до свого активу записав Едуард Грінь, що реалізував більшість завдяки влучному асисту Миколи Столяренка. Але надовго утримати перевагу колектив Павла Мікульчика не зміг – капітан «сталевих чайок» Володимир Чердак повернув статус-кво в гру. 

Уперше вийти в лідери підопічні Олександра Сеуканда зуміли вже в заключному ігровому відрізку. На 49-й хвилині протистояння Роберт Корчоха вразив ворота Дениса Короваєва. На це «Краматорськ» відповів дублем Гріня, який і перевів матч в овертайм.  

У додатковий час витривалішими та влучнішими виявились маріупольці – вирішальну шайбу закинув Кирило Фроленко під завісу другої хвилини овертайму. Так, «чайки» вперше обіграли іншого дебютанта цього сезону – у попередніх двох матчах перемогу святкував «Краматорськ». 


«Маріуполь» – «Краматорськ» 3:2 ОТ (0:0, 1:1, 1:1, 1:0)

Шайби0:1 – Грінь (Столяренко, Сурсов, більш.), 22:15; 1:1 – Чердак (Корчоха, Коваленко), 37:09; 2:1 – Корчоха (Скурихін, більш.), 48:57; 2:2 – Грінь (Карпенко, Столяренко, більш.) 53:25; 3:2 – Фроленко (Корчоха, Ліхачов), 61:58


Вас може зацікавити