«Маріуполь» відіграв 2 пропущені шайби, але поступився «Краматорську» в серії булітів

7 лютого матчем між «Краматорськом» і «Маріуполем» завершився 32-й тур регулярного чемпіонату Української хокейної ліги Паріматч.

Гру команди розпочали на зустрічних курсах, не дозволяючи супротивнику заволодіти навіть мінімальною перевагою. Незважаючи на це, «Маріуполь» більше володів шайбою і частіше перевіряв Короваєва, але закинути «чайкам» так і не вдалося. А ось «Краматорськ» вчасно зловив противника на зміні, на швидкостях увірвався в зону і прошив Дмитрієва – у воротах своєї колишньої команди відзначився Ромащенко.

У другій 20-хвилинці в’язка боротьба не давала змоги опонентам закидати, проте атак, що з одного, що з другого бокубуло досить багато. Після екватора періоду «Краматорськ» зміг подвоїти свою перевагу – Столяренко реалізував чисельну перевагу свого клубу. І тільки після другого пропущеного голу «чайки» почали відіграватися – рахунок до мінімального скоротив Градусовв.

Більшу частину третього ігрового відрізку супротивники провели в активному пресингу, але без закинутих шайб. І тільки за 3 хвилини до кінця зустрічі Коваленко прошив Короваєва і зрівняв рахунок на табло, перевівши матч в овертайм.

Але й додаткові 5 хвилин не змогли вирішити долю протистояння, що означало серію булітів. У післяматчевих кидкахкраматорці виявилися сильнішими, реалізувавши 2 свої спроби проти однієї «Маріуполя». Так, команди поділили між собою 3 очка на користь «Краматорська».


«Краматорськ» – «Маріуполь» 3:2 ПБ (1:0, 1:1, 0:1, 0:0, 1:0)

Шайби: 1:0 Ромащенко (Таран, Золотухін), 15:26; 2:0 Столяренко (Сурсов, Мальцев, більш.), 31:39; 2:1 Градусів (Коваленко), 16:30; 2:2 Коваленко (Ложкін, Зайцев), 56:35; 3:2 Кривошапкін – переможний буліт.

«Краматорськ»: Короваєв (Шевчук); Цикало – Воронін, Большаков – Таран, Мальцев – Фірсов, Панков; Ципнятов – Золотухін – Ромащенко, Гринь (А) – Столяренко (К) – Сурсов, Кривошапкін – Ковальов – Жвачкін (А), Геворкян – Гринкевич – Олійник.

«Маріуполь»: Дмитрієв (Дуве); Скурихін – Фроленко, Костарєв – Пахмурін, Васильєв – Зуєв, Ложкін; Чердак (К) – Корчоха – Карпенко (А), Тимченко – Лихачов – Коваленко, Луговий – Мазур – Мостовий, Зайцев – Кудрін – Градусов.

Джерелоuhl.ua


Вас може зацікавити