Марина Борисенко: наш чемпіонат набрав швидкість

Президент хокейного клубу «Дніпровські Білки» Марина Борисенко поділилася своїми очікуваннями від третього туру чемпіонату України серед жінок, який 13 січня розпочнеться в Дніпрі.

«Вдруге місто Дніпро прийматиме Перший Чемпіонат України з хокею з шайбою серед жінок 2016-2017. Цього разу приймаючою стороною виступає наш клуб. Ми усі довго чекали цієї події. Для багатьох людей розвиток хокею серед жінок і досі є несподіванкою. Але за цим стоїть праця багатьох людей, наполеглива та організована командна праця як на льодовому майданчику, так і за його межами. Коли дівчата приходять після виснажливого робочого дня, їх чекають не менш виснажливі тренування. Але вони роблять це знову і знову, бо хокей – це їх пристрасть, те місце, де вони можуть бути собою. І не важливо, з мейкапом вона, чи ні, скільки їй років, або хто вона за фахом, вона – хокеїстка! Вона з гордістю виходить на лід, та набирає швидкість. Не тільки на льоду, а й у житті! Сучасне життя не визнає міркувань. Хокей нас вчить гнучкості, витримці, наполегливості та вірності командному духу.

От і наш Чемпіонат набрав швидкість. Розвиток подій стає все цікавішим. П’ять команд наполегливо тренуються та вдосконалюються. Приходьте, спостерігайте та вболівайте! Вже 13 січня о 17:00 почнеться перша гра ІІІ туру , який проходитиме на Льодовій Арені за адресою м. Дніпро, вул. Набережна Заводська 53.

Побажаємо командам вдачі, сили, красивих і цікавих ігор та задоволення від них. А хто сильніший – вже побачимо на льодовому майданчику!»


Вас може зацікавити