Максим Бонь – у лавах збірної України U18

До табору юнацької збірної України (U18), яка продовжує готуватися до італійського чемпіонату світу-2022 у дивізіоні 1B, приєднався новачок. До місця базування команди Олександра Бобкіна на зборах у Брумові-Бильніце долучився центральний нападник Максим Бонь.

Уродженець Тернополя 17-річний Бонь розпочинав свою хокейну кар’єру в Чехії у клубі «Трутнів», після чого отримав досвід виступів за юнаків калуського «Легіону» та завоював з командою друге місце у чемпіонаті України-2020/21. Цьогорічний сезон Максим відіграв у юніорській регіональній лізі Чехії за ХК «Нахід» і набрав 16 (9+7) очок.

Тим часом лави збірної України залишили захисник Дмитро Ільясов та нападник Лев Стасюк. Тренерський штаб нашої національної команди подякував гравцям за роботу і самовіддачу на зборах та побажав хлопцям успіхів у подальшій кар’єрі!

Нагадаємо, що на чемпіонаті світу в дивізіоні 1В в італійському місті Асьяґо (25 квітня – 1 травня) суперниками українців будуть збірні Італії, Австрії, Угорщини, Словенії та Польщі.


Вас може зацікавити