Президент IIHF Люк Тардіф знову в Україні

Не минуло й місяця, як в Україну з робочим візитом вдруге завітав президент Міжнародної федерації хокею (IIHF) Люк Тардіф. Повторне відвідання нашої держави першою особою світового хокею є визнанням ефективності роботи Федерації хокею й проявом особливого зацікавлення найбільшою програмою будівництва ковзанок у рамках президентської програми «Велике будівництво». 

Відвідавши офіс ФХУ, пан Тардіф згодом провів зустріч із міністром молоді і спорту Вадимом Гутцайтом. На зустрічі також були присутні заступник міністра з питань євроінтеграції Андрій Чесноков, директор департаменту олімпійського спорту Нельсон Гайріян, президент і виконавчий директор ФХУ Георгій Зубко і Олександра Слатвицька. 

Поважний гість висловив нашій державі в особі пана Гутцайта подяку й глибоку шану за програму будівництва ковзанок у кожному регіоні України і появу першої з них у Мелітополі Запорізької області. 

Також Люк Тардіф у розмові з міністром високо оцінив проведення Україною міжнародних змагань у попередні роки. Вадим Гутцайт і президент ФХУ Георгій Зубко натомість обговорили з президентом IIHF перспективу проведення в нашій країні нових заходів. Пан Тардіф зазначив, що Україна заслуговує приймати в себе міжнародні івенти.


Вас може зацікавити