Лесь: «Попри всі перепони в тренувальному процесі, ми задоволені результатом»

Нападниця «Пантер» Ганна Лесь поділилась враженнями із пресслужбою Федерації хокею України після перемоги її команди в п’ятому в історії чемпіонаті України з хокею серед жінок.

–       У якій формі Ви вирушали до Броварів? Адже позаду майже рік без змагань і тривалий час без якісної льодової підготовки у зв’язку з пандемією COVID-19.

Ми їхали на чемпіонат України, налаштовані на перемогу. Незважаючи на те, що в нашому складі з’явилось кілька зовсім юних гравчинь, у яких ще не було досвіду виступів в офіційних змаганнях

Авжеж, пандемія внесла корективи в наш тренувальний процес. Намагались максимально підтримувати фізичні кондиції вдома, але не вистачало ігрової практики. Попри всі ці перепони, ми дуже задоволені результатом. Нам вдалося вийти на лід і показати, що навіть пандемія не може стати на шляху нашим тренуванням і підготовці до турнірів.

–       Останній матч із «Україночкою» видався дуже напруженим. Що зіграло головну роль у Вашому переможному результаті?

Ми не панікували, намагалися чітко виконувати всі вимоги тренера та прислухатись до нього. Як показав результат – виконання поставлених задач принесло свої плоди. 

Напевно, зіграли нам на руку помилки захисників «Україночки». Нам вдавалось проходити і через центр, і через борт.

–       Попереду – навчально-тренувальні збори з національною командою. Які очікування?

Дійсно, це особливі відчуття для кожного спортсмена, коли їдеш до лав збірної. Цього разу ми тренуватимемось із новим тренером – Євгеном Аліповим. Раніше з ним не перетинались, тож невідомо, у якому режимі працюватимемо. Подивимось. Думаю, що все складеться якнайкраще. Наше головне завдання – слухати тренера, виконувати його настанови та показувати результат. 


Вас може зацікавити