Квитки на молодіжний ЧС-2022 по 10 злотих вже у продажу

На молодіжний чемпіонат світу з хокею U20 у дивізіоні 1B, який відбудеться у польському Битомі (11-17 грудня), розпочався продаж квитків і придбати їх можна на сайті KupBilet.pl. Зазначаємо, що вартість квитків на окремі матчі ЧС-2022 дорівнює – 10 злотих (звичайний) і 5 злотих (пільговий).

Нагадаємо, що на планетарному форумі виступатимуть збірні України, Естонії, Італії, Кореї, Польщі та Японії і лише переможець турніру потрапить до наступного за силами ешелону світового хокею – дивізіон 1А.

«Грудневий чемпіонат світу серед молоді до 20 років – це перша подія в Польщі, яку вшанує президент Міжнародної федерації хокею (IIHF) Люк Тардіф, – заявляє мер Битома Маріуш Волош. – На ковзанці в Битомі регулярно проводяться важливі хокейні заходи. Минулого року ми були в захваті від матчів жіночої збірної Польщі, яка виграла прекваліфікаційний турнір до Зимових Олімпійських ігор».

Льодовий палац у Битомі – одна з найсучасніших ковзанок у Польщі, яку відкрили в середині 2021 року, але вона може вмістити лише 1 400 глядачів. Тому всім бажаючим побачити та підтримати симпатичну команду Олександра Бобкіна з місця подій рекомендуємо не зволікати з придбанням квитків та переходити за посиланням. Збірна України розраховує на потужну підтримку з боку українських уболівальників.

Календар матчів збірної України (U20) на чемпіонаті світу в дивізіоні 1В

11 грудня, неділя. 21:00 Італія – Україна

12 грудня, понеділок. 17:30 Польща – Україна

14 грудня, середа. 21:00 Україна – Естонія

16 грудня, п’ятниця. 21:00 Україна – Корея

17 грудня, субота. 21:00 Японія – Україна

Вас може зацікавити