Курйоз у Новосибірську

Під час матчу чемпіонату Континентальної хокейної ліги між новосибірським «Сибіром» та астанинським «Барисом» стався надзвичайно курйозний момент.

Наприкінці другого періоду за рахунку 2:1 на користь «сибіряків» форвард казахстанської команди Роман Старченко порушив правила. Цілком логічно, наставник господарів льоду Дмитро Квартальнов замінив голкіпера шостим польовим гравцем, намагаючись закинути у форматі 6-на-5…

І тут почалось найцікавіше! Після короткої перепасовки шайба потрапила до захисника Ігоря Ожиганова, який потужно вистрелив від синьої лінії. Каучуковий диск полетів над воротами, вдарився об захисне скло, прокотився по радіусу борту і, набравши прискорення, покотився у ворота новосибірської команди. Описати шок на обличчях вболівальників «Сибіру» у цей момент словами неможливо.

Взяття воріт у підсумку записали на воротаря «Бариса» Віталія Єремєєва. Таким чином, казахстанець став третім після Іллі Проскурякова та Едгарса Масальскіса воротарем, якому вдалося відзначитися закинутою шайбою в матчах чемпіонату КХЛ.

P.S. В цей же день «воротарський» гол відбувся і в НХЛ, але голкіпер «Фінікса» Майк Сміт самостійно здійснив взяття воріт, спрямувавши шайбу через увесь майданчик у порожні ворота «Детройта».


Вас може зацікавити