Кубок України. Анонс матчів другого ігрового дня

Сьогодні, 4 січня, на арені «Айсберг» у Кременчуку – матчі другого туру групового турніру Кубка України. Не виключено, сьогодні визначиться ім’я одного з фіналістів змагань.

15:00 «Дніпро» (Херсон) – БСФК (Бровари)

Трансляція – телеканал «Спорт 1» і Youtubе-канал ФХУ

Херсонці після дошкульної поразки напередодні від київського «Сокола» з результатом 1:11 змогли підсилити склад двома сильними нападниками – екс-гравцями «Рулав Одда» Алєксєєм Басковим і Глєбом Бояркіним. У попередній команді росіяни грали в одній ланці. І саме Басков, зрівнявши рахунок наприкінці основного часу гри, потім приніс «берсеркам» перемогу в серії буллітів (5:4). Для «щук» це підсилення важливе подвійно, адже через останні кадрові втрати вони проводили зустріч проти киян у три ланки.

Не менш непростим є становище команди Броварського спортивно-фахового коледжу. Поступившись у першій зустрічі Кубка 0:8 «Кременчуку», підопічні Олександра Бобкіна в протистоянні з херсонцями боротимуться за власну честь.

«Ми пояснили хлопцям на ранковому мітингу», що матчів чемпіонату в нас буде багато, а такі швидкоплинні змагання як Кубок запам’ятовуються надовго. Тому сьогодні нам важливо зіграти так, щоб заявити про себе», – каже генеральний менеджер БСФК Сергій Бабинець.

18:30 «Кременчук» – «Сокіл» (Київ)

Трансляція – телеканал «Спорт 1» і Youtubе-канал ФХУ

Цей матч вболівальники називають репетицією фіналу. Дуже цікаво, як потенційні фаворити кубкових змагань поведуться, враховуючи, що через два дні вони ж можуть зійтися в очному матчі за трофей.

Попереднє протистояння команд на арені «Айсберг» виявилося вельми бойовим. «Сокіл» переміг 3:2, поступаючись до середини матчу 0:2. При цьому за підсумками поєдинку через пошкодження не змогли зіграти в наступному матчі оборонці Іван Сисак та Андрій Алексєєв, під питанням була участь у грі іншого захисника Дінара Хайруллова.

Наразі в «Кременчука» кадрових втрат більше. Вчорашній поєдинок проти БСФК пропустили Олександр Коробов та Ілля Сеник, тоді як у «Сокола» продовжує відновлюватися після отриманої в грі за збірну травми плеча центрфорвард Євген Фадєєв.


Вас може зацікавити