Кубок України. Анонс матчів третього ігрового дня

Сьогодні, 5 січня, у Кременчуку будуть зіграні заключні поєдинки групового турніру Кубка України. І якщо команда Броварського спортивно-фахового коледжу та «Сокіл» гратимуть лише за власний престиж, то «Кременчук» і «Дніпро» розіграють у другому поєдинку другу путівку в фінал. 

15:00 «Сокіл» (Київ) – БСФК (Бровари) 

Трансляція – телеканал «Спорт 1» і Youtubе-канал ФХУ 

Молода броварська команда мала всі шанси зачепитися за позитивний результат у попередньому поєдинку проти «Дніпра». Однак за рахунку 3:4 Леонід Пасманик влучив у стійку порожніх воріт. Замість зрівняти рахунок, броварчани невдовзі пропустили вп’яте і повернутися в гру вже не змогли, програвши 4:7. 

У двох матчах Кубка команда Олександра Бобкіна пропустила 15 шайб. «Сокіл» у двох інших зустрічах навпаки 16 разів відзначився. Враховуючи, що попередній поєдинок суперників у рамках регулярного чемпіонату Української хокейної ліги завершився надрезультативно (9:4), гольової феєрії треба очікувати й сьогодні. 

Правда, треба враховувати, що «Сокіл» після двох стартових перемог місце в фіналі собі вже ґарантував і, не виключено, спробує поберегти сили перед вирішальним двобоєм за титул. Тим паче, що після зустрічі з «Кременчуком» під запитанням залишається подальша участь у турнірі нападника Даніла Давидова, котрому суперники зламали ніс. Ще кілька гравців мають пошкодження легшого характеру. Також досі не повернувся на лід, оговтуючись від отриманої в складі збірної травми плеча, центральний нападник Євген Фадєєв. 

18:30 «Кременчук» – «Дніпро» (Херсон) 

Трансляція – телеканал «Спорт 1» і Youtubе-канал ФХУ 

Поступившись у попередніх матчах «Соколу» і обігравши БСФК, команди перед очним поєдинком не залишили собі іншого вибору, крім як перемагати. По-іншому бути не може, адже завдання здобути кубок стоїть і перед кременчужанами, і перед херсонцями. 

«Кременчук» грає вдома і вважається попереднім фаворитом двобою. В двох перших матчах Олександр Савицький не міг використати нападників Олександра Коробова та Іллю Сеника. Але їх участь у кубковому турнірі все ж можлива. Серед тих гравців, які були в обоймі, треба виділити найперше Андрія Денискіна, котрий, здається, набирає обертів після відбуття дискваліфікації. У двох перших матчах Андрій провів три голи і відзначився асистом. Не треба також забувати, що саме Денискін зробив хет-трик у заключному матчі 2021 року, в якому «Кременчук» переміг нинішнього суперника 4:3 в овертаймі в грі-відкритті арени в Мелітополі Запорізької області. 

«Дніпро» після приголомшливої стартової поразки від «Сокола» (1:11) підсилився двома російськими нападниками з «Рулав Одда» – Алєксєєм Басковим і Глєбом Бандуркіним. Новачки відразу позначили свою присутність, організувавши три з семи шайб нової команди у ворота БСФК. Окрім того, хет-триком у цій зустрічі відзначився нападник першої ланки Платон Попов. 

Херсонці підходять до гри з «Кременчуком» цілком боєздатними і небезпечними, що ґарантує сьогодні ввечері неабияку інтригу.


Вас може зацікавити