«Крижинка-99» отримала попередження від КДК

У відповідності до регламенту змагань та на підставі Протоколу матчу та рапорту головного судді, контрольно-дисциплінарний комітет постановив:

1. За втручання у дії суддівської бригади та використання непристойних виразів в адресу суддів з боку вболівальників та батьків спортсменів, що брали участь у грі №80  чемпіонату України з хокею серед юнаків 1998-1999 р.н., між командами «Крижинка-99 » та «РВУФК-Академія», що відбувся 27 лютого 2014 р.н., попередити команду «Крижинка-99» про недопустимість таких дій під час проведення матчу.

2. Довести до відома адміністрацію ДЮСШ «Крижинка», що згідно ст. 85 Положення про змагання, команда-господар матчу зобов’язана забезпечити безпеку всіх офіційних осіб, що прибувають на матч, а також, що згідно ст. 91 Положення, керівництво команди-господаря матчу разом з дирекцією спортивних споруд, де проводяться матчі, зобов’язано оповіщати глядачів про неприпустимість хуліганських дій під час матчу.

3. Довести до відома адміністрацію ДЮСШ «Крижинка» та тренерів команди «Крижинка-99», що у випадку повторення аналогічних чи інших хуліганських дій, команда буде покарана забороною вболівальникам відвідування матчів команди «Крижинка-99».


Вас може зацікавити