«Крижані Вовки» вперше в історії клубу обіграли «Дніпро»

«Крижані Вовки» зуміли дотиснути «Дніпро» в 31-му турі Української хокейної ліги.

Перший період команди почали дуже щільно, не дозволяючи одна одній заволодіти навіть мінімальною перевагою. Так,хоч і «Вовки» зусиллями Дорофєєва відкрили рахунок в матчі, але вже через 7 хвилин Галєєв відповів своїм голом і зрівняв цифри на табло.

У другій 20-хвилинці опоненти вирівняли гру, створюючи масу гострих і небезпечних моментів. Щасливішими в реалізації виявилися «Вовки». Коли вже здавалося, що команди підуть на перерву з рівним рахунком на табло, Дорофєєв зробив дубль і вивів свій новий клуб уперед.

На старті третього ігрового відрізку Галєєв оформив дубль і вдруге в матчі зрівняв цифри на табло. А через 8 хвилин той же Галєєв зробив хет-трик і вперше в зустрічі вивів «щук» у лідери. Під кінець третього періоду херсонці отримали видалення, а кияни випустили шостого польового гравця і в форматі 6х4 відновили рівновагу – Кайл Хеффернан прошив Хомутова і перевів матч в овертайм.

Додаткові 5 хвилин не визначили переможця, тож суперники продовжили з’ясовувати стосунки в серії булітів.Драматична серія післяматчевих кидків закінчилася з рахунком 2:1 на користь представників столиці – обидва кидки в складі господарів реалізував Шейн Хеффернан.


«Крижані Вовки» – «Дніпро» 4:3 ПБ (1:1, 1:0, 1:1, 0:0, 1:0)

Шайби: 1:0 Дорофєєв (Маландін, Сурін), 9:27; 1:1 Галєєв (Гасніков, Янішевський), 16:51; 2:1Дорофєєв (Панков, Маландін), 38:09; 2:2 Галєєв (Білоусов), 44:09; 2:3 Галєєв (Гуляєв, Білоусов), 52:34; 3:3 Хеффернан К. (Панков, Хеффернан Ш., більш.), 59:24. 4:3 Хеффернан Ш. – переможний буліт.

«Крижані Вовки»Стельмах (Макаренко); Жигалов – Дорофєєв, Макаров – Павлов, Фолтін – Лучніков; Хеффернан – Сурін – Панков, Хеффернан – Орлов – Анкудінов, Маландін – Неверов – Сибілевіч, – Булах.

«Дніпро»Хомутов (Петров); Білоусов – Гуляєв, Декало – Сірченко, Афанасьєв (К) – Матусевич, Ратушний – Борисов; Шабанов – Крисанов – Швецов, Галеев – Гасніков (А) – Янішевський (А), Каракулько– Воробйов – Чернишенко, Дурдиєв – Целогородцев – Панасенко.

Джерелоuhl.ua


Вас може зацікавити