«Крижані Вовки» виявились сильнішими за «Білий Барс» у «хижому» дербі

«Крижані Вовки» вдома обіграли «Білий Барс» у 14-му турі чемпіонату України з хокею з шайбою.

Уже в першому періоді команди зуміли потішити вболівальників чималою кількістю голів. На восьмій хвилині протистояння рахунок відкрив Данило Тищенко, але відповідь від господарів не змусила на себе чекати – рівновагу відновив Андрій Анкудінов. Після екватору стартового ігрового відрізку Дмитро Даниленко вивів «барсів» уперед. Однак на перерву команди пішли таки з рівним рахунком на табло – на 15-й хвилині зустрічі у ворота Кирила Кучера снаряд закинув Шейф Хеффернан. До слова, він є першим в історії національної першості України канадським гравцем, і зустріч із «барсами» стала для нього дебютною в українському чемпіонаті.

У наступній 20-хвилинці підопічні Євгена Каштанова суттєво додали. Після повернення на лід першим відзначився Костянтин Карпов. Далі Андрій Удовіченко повернув статус-кво в гру, але це була остання закинута шайба від «барсів» у цьому періоді. Господарі ж ще двічі влучили у ворота Кучера – голи до свого активу записали Анкудінов і Георгій Кіча.

У заключному ігровому відрізку «вовки» зробили ставку на захисті, коли команда Костянтина Буценка намагалась робити все можливе, аби наздогнати опонентів. Зусилля білоцерківської команди вилились у гол за п’ять хвилин до кінця матчу, але на більше «барсів» не вистачило. Як результат – 5:4 і столичний клуб зумів перервати серію поразок із шести ігор.  


«Крижані Вовки» – «Білий Барс» 5:4 (2:2, 3:1, 0:1)

Шайби: 0:1 Тищенко (Грабовецький), 7:18; 1:1 Анкудінов (Сисоєв, Хеффернан), 09:30; 1:2 Даниленко (Мороз), 13:42; 2:2 Хеффернан (Анкудінов, Сурін), 14:52; 3:2 Карпов (Невєров, Шабанов), 24:29; 3:3 Удовіченко, 27:20; 4:3 Анкудінов (Лучніков, Кіча), 31:57; 5:3 Кіча (Фолтін), 38:39; 5:4 Мороз (Грабовецький, Даниленко), 54:59;

«Крижані Вовки»Стельмах (Макаренко); Жигалов – Фолтін, Карпов – Невєров (А), Сисоєв – Лучніков; Ємелін – Сурін – Панков (А), Кіча – Андрющенко – Шабанов (К), Хеффернан – Булах – Анкудінов, Болотін – Володимирський – Курах.

«Білий Барс»Кучер (Полгороднік); Гребеник (А) – Резюк, Логач – Ядловський (А), Будько – Грицюк, Кисельов; Благой (К) – Ружніков – Бородай, Грабовецький – Даниленко – Мороз, Тищенко – Качан – Удовиченко, Койда – Трошкін – Ромахін.


Вас може зацікавити