“Крижані Вовки” перемагають МХК “Динамо” у результативному матчі

Сьогодні, 17 листопада, 16-й тур чемпіонату України серед чоловіків своїм поєдинком закривали харківський МХК «Динамо» і столичні «Крижані Вовки».

Матч для обох команд видався надрезультативним – вже до п’ятої хвилини матчу на табло горіло 2:2. Обидві команди націлені тільки на позитивний результат.

Однак, на цьому команди не зупинилися і ще змогли обмінятися влучними кидками – спочатку двічі закинули кияни (шайби на рахунку Черемнова і Мкртчяна), а потім харків’яни відповіли результативним кидком від Євгена Абаджяна. Таким чином на перерву команди пішли з рахунком 3:5 на табло.

Другий період став менш результативним, однак таким же багатим на гольові моменти. Проте, на відміну від господарів майданчику, «Крижані Вовки» свої шанси реалізувати змогли – по шайбі закинули Кирило Фроленко і Микита Шабанов, забезпечивши київському клубу комфортну перевагу.

Заключний відрізок зустрічі команди провели на швидкостях і знову з великою кількістю закинутих шайб – господарі майданчика відзначилися ще однією шайбою від Павла Борисова, а кияни, в свою чергу, змогли прошити Владислава Вязовова ще 4 рази.

Таким чином, на табло горіли розгромні 6:11 і для обох клубів цей рахунок став рекордним у цьому сезоні. Варто відзначити, що хет-трик на свій рахунок записав Валерій Мкртчян, а також дублі в активі Микити Шабанова та Іллі Чуйкова.

МХК «Динамо» – «Крижані Вовки» 6:11 (3:5, 0:2, 1:4)

МХК Динамо: Шевчук (Вязовов); Наливайко (А) – Фірсов (К), Панков – Піддубний, Швоєв – Савченко, Ступницький – Трапезніков; Геворкян (А) – Борисов – Абаджян, Шилкін – Черноморченко – Кашевко, Солянік – Праведний – Харін, Абдулаєв – Федоров.

ХК «Крижані Вовки»: Дуве (Хапков); Сисак – Лісін, Фроленко (А) – Федосов, Воронін (А) – Курпіч; Колядинський – Дворник (К) – Рудгорд, Боронило – Андрющенко – Мкртчян, Шабанов – Воробйов – Чуйков, Черемнов – Мікульчик – Овчінніков.

Джерело: uhl.ua


Вас може зацікавити