«Крижані Вовки» – «Кременчук». Коментарі тренерів після гри

«Кременчук» переграв «Крижаних Вовків» у броварському «Терміналі» з рахунком 2:6. 

Ця звитяга допомогла команді Олександра Савицького піднятись на першу сходинку турнірної таблиці – тепер «містяни», як і «Донбас», мають 14 очок. Підопічні ж Євгенія Каштанова перебувають на шостій сходинці з трьома балами в активі.

До вашої уваги оцінка тренерів матчу та очікування від прийдешніх ігор:

Евгеній Каштанов: «Дуже хотіли зрівняти рахунок, через що оголився захист. Ми пропустили, тож далі йшла гра «до голу» – хто заб’є. Ми віддали багато сил, усе ж таки протистояли чинному чемпіону. Хотіли дати хороший бій. «Кременчук» усе ж таки більш «міцний», аніж ми. У нас ще йде комплектування складу, але, незважаючи на це, я задоволений загальним малюнком гри. Знову ж таки – хочеться підсилення, ввести нові методики в тренувальному процесі. Не вистачає злагодженості в грі. Уже дві ланки більш-менш злагоджені, усі інші ще треба підтягнути.

Ми працюємо, стараємось. Серйозно налаштовувались і на цю гру, але ще не вистачає «щільності» в складі команди.

Щодо наступної гри з «Маріуполем», то авжеж, ми будемо налаштовуватись лише на перемогу. Ми вже грали з ними одну гру. Матч вийшов доволі складний. Плюс – це були перші ігри сезону, теж із цим непросто. Зараз маємо гідно зіграти з ними».

Олександр Савицький: «Чемпіонат розширився, стало більше команд. Не можу сказати, що кожен клуб має особливий стиль, але різноманіття є. «Крижані Вовки» – не виняток. Зараз цікаво грати з кожним суперником. 

Так, ігри дійсно йдуть інтенсивно. Але ми добре попрацювали в серпні, доволі великий емоційний вибух нам дала перемога над «Донбасом» у плей-оф попереднього сезону. І, напевно, саме в сукупності ці фактори і дають нам сили зараз. Авжеж, сили не нескінченні, тож ми їх підтримуємо. Але як саме – я вже не скажу.

Не можу сказати, що наш наступний суперник «Краматорськ» – це «сіра конячка» в цьому сезоні. Склад у неї дуже непростий, тож ми будемо серйозно налаштовуватись. Наша перша з ними гра була дуже непростою. Тож цього разу будемо намагатись раніше переламувати хід боротьби, а не під кінець матчу».


Вас може зацікавити