«Криворізькі яструби» – переможці Відкритого чемпіонату Дніпропетровської області

Цими вихідними Дніпро прийняв Відкритий чемпіонат Дніпропетровської області з хокею серед аматорів і ветеранів.

У змаганнях від Відокремленого підрозділу ФХУ в Дніпропетровській області взяли участь 8 команд з міста та регіонів, у складі яких були аматори, старші за 25 років, та професіонали, старші за 50. Так, учасників поділили на дві групи – «Дніпро» та «Гості».

Зрештою, колективи, які завершили виступ у групах на другому місці – нікопольський «Скіфи» та дніпровський «Легіон» – розіграли бронзові нагороди. Сильнішими виявились представники Нікополя, що обіграли опонентів із рахунком 10:3. А от команди, щоб стали першими в групах – «Криворізькі яструби» та «Регулятор» із Дніпра – посперечались за головні нагороди турніру. У вирішальному протистоянні вправнішими були «яструби», які здобули перемогу – 5:2.

Зазначимо, що найкращим воротарем змагань було визнано Д.Протасенка зі «Скіфів», найліпшим захисником став О.Суздалєв із «Регулятора», а найкращим нападником – С.Брага, що також представляв «Регулятор». Найліпшим бомбардиром турніру, своєю чергою, став Ю.Карпенко з «Криворізьких яструбів», що записав до свого активу 12 очок (9 закинутих шайб і 3 передачі). 


Результати Відкритого чемпіонату Дніпропетровської області з хокею серед аматорів і ветеранів

Група «Дніпро». «Легіон» – «Шершні» – 9:3; «Майстер» – «Регулятор» – 4:8; «Регулятор» – «Легіон» – 6:4; «Майстер» – «Шершні» – 10:5; «Легіон» – «Майстер» – 7:2; «Регулятор» – «Шершні» – 8:1. 

Група «Гості». «Полюс» – «Скіфи» – 1:10; «Яструби» – «Авангард» – 8:3; «Яструби» – «Скіфи» – 7:5; «Полюс» – «Авангард» – 3:4Б; «Яструби» – «Полюс» – 5:2; «Скіфи» – «Авангард» – 8:3. 

Матч за 3-тє місце. «Легіон» – «Скіфи» – 3:10.

Фінал«Криворізькі яструби» – «Регулятор» – 5:2.


Вас може зацікавити