«Кременчук» завдяки єдиній шайбі Толстушка здобув першу перемогу в фіналі плей-офф

Кременчужани розмочили рахунок у фінальній серії з «Донбасом»

Сьогодні, 12 жовтня, відбувся третій матч фінальної серії плей-офф чемпіонату України за чемпіонський титул між «Донбасом» і «Кременчуком». Ця зустріч відбулася в Дружківці.

Нагадаємо, що до цього матчу рахунок в серії між цими клубами становив 2: 0 на користь донеччан.

Сценарій третього матчу серії істотно відрізнявся від двох попередніх, і в першу чергу результативністю.

Якщо в матчах в Кременчуці вже в першій двадцятихвилинці команди встигали відзначитися, то зараз стартовий період був безголевим. Команди досить обережно провели перші 20 хвилин зустрічі, граючи до першої допущеної помилки.

Жодної помилки команди не допустили і в другому періоді, знову закінчивши період з нулями на табло. І хоч, як «Донбас», так і «Кременчук» мали кілька 100% шансів відзначитися у воротах супротивника, але реалізувати ці спроби так і не вийшло.

У третьому періоді команди вели дуже в’язку боротьбу, боячись зайвий раз помилитися. З нулями на табло клуби грали аж до 58 хвилини матчу, а потім, в меншості, Всеволод Толстушко прошив Іллю Андрюхова і закинув першу шайбу в цьому поєдинку, яка і стала переможною для “городян”.

Таким чином, «Кременчук» розмочив рахунок у фінальній серії плей-офф чемпіонату України і подовжив серію ще на один поєдинок.

Відзначимо, що наступний матч серії команди проведуть вже 14-го жовтня в Дружківці – початок матчу о 18:45, а пряма трансляція зустрічі буде доступна в ефірі телеканалу XSPORT.


«Донбас» – «Кременчук» 0:1 (0:0, 0:0, 0:1)

Рахунок в серії 1:2

Шайби: Толстушко (Кисельов, Серанов, менш.), 58:04.

Донбас: Андрюхов (Дьяченко). Кутугін – Григор’єв, Кожевников – Журавльов, Кобелєв – Большаков, Садовиков. Монс – Туркін (А) – Казаковцев, Мільохін – Буценко (А) – Захаров (К), Подзіньш – Бірюков – Костіков, Разумов – Карамнов – Карпенко.

Кременчук: Новицький (Гордюшин). Алексюк – Григорян, Хрішпенц – Бойових, Грицьких – Толстушко, Савицький – Варава. Кисельов (К) – Серанов – Тютченко, Леонов – Пукс (А) – Созонов, Гриценко (А) – Волков – Чемерілов, Коробов – Дубінін – Денискін.

Джерело: сайт УХЛ


Вас може зацікавити