«Кременчук» удома не зазнав складнощів із «Білим Барсом»

«Кременчук» удома здобув упевнену перемогу над «Білим Барсом» у 19-му турі чемпіонату України з хокею з шайбою.

Уже на 2-й хвилині «містяни» відкрили рахунок – відзначився Віктор Тютченко, який влучив у ворота Кирила Кучера з передачі Олександра Пукса. Попри успішний старт і швидкий гол, більше «Кременчук» не зміг підступитись до воріт опонентів, а «Білий Барс» не надолужив пропущену шайбу. Тож команди пішли на перерву за мінімальної переваги колективу Олександра Савицького. 

Уже в наступній 20-хвилинці господарі змогли суттєво відірватись від суперників, провівши три голи. Зокрема, у володіннях Кучера розписались Гліб Варава, Олексій Ворона та Тимур Гриценко. 

У заключному періоді сценарій гри де-факто не змінився – «Кременчук» продовжував домінувати на майданчику. У вирішальному ігровому відрізку підопічні Савицького відзначились ще двічі – Ворона в більшості оформив дубль, а за півтори хвилини до кінця зустрічі Андрій Денискін довів рахунок до 6:0. 


«Кременчук» – «Білий Барс» 6:0 (1:0, 3:0, 2:0)

Шайби: 1:0 Тютченко (Пукс, Горлушко), 1:56; 2:0 Варава (Дубінін, Денискін, більш.), 29:49; 3:0 Ворона (Новицький), 32:18; 4:0 Гриценко (Коробов), 35:40; 5:0 Ворона (Гріцкіх, більш.), 54:03; 6:0 Денискін, 58:28. 

Кременчук: Новицький (Гордюшин); Яковлєв – Варава, Бабрусьов – Григорян, Горлушко – Алексюк, Гріцкіх – Александров; Коробов – Дубінін – Денискін, Кисельов (К) – Серанов – Орлов, Савицький – Пукс (А) – Тютченко, Савченко – Гриценко (А) – Ворона.

Білий Барс: Кучер (Полгороднік – з 35:40); Гребеник (А) – Кравець, Логач – Ядловський (А), Грицюк – Будько, Собко; Благой (К) – Ружніков – Бородай, Грабовецький – Резюк – Мороз, Тищенко – Качан – Удовиченко, Петрошенко – Ромахін.


Вас може зацікавити