«Кременчук» у серії булітів дотиснув «Сокіл»

«Кременчук» здобув непросту звитягу над «Соколом» у 29-му турі чемпіонату України з хокею з шайбою.

Перший період пройшов у рівній боротьбі. Обидві команди намагалися зіграти максимально просто в захисті зі швидким переходом в атаку. Окрім цього, суперники вичікували, хто з них першим помилиться в обороні.

Першими схибили «соколята». На 6-й хвилині нападник «Кременчука» Орлов заволодів шайбою і у виході один на один переграв Кубрицького – 1: 0. Господарі мали можливість зрівняти рахунок, реалізувавши більшість, але з їхнім натиском впоралась четвірка гостей.

У другому періоді рахунок на табло не змінився. Обидва колективи вміло зіграли в обороні, а в завершальний момент атак надійними були воротарі. У «Кременчука» небезпечно у ворота кидали Дубінін і Серанов, а в «Сокола» – Смирнов і Кузьменко. У результаті на другу перерву опоненти йшли за рахунку 1:0 все так само на користь «містян».

У третьому ігровому відрізку на 47-й хвилині кияни зрівняли рахунок. Підопічні Шафаренка розіграли комбінацію – Кузьменко віддав на Морозова, а той під кидок Рубану, після чого шайба опинилася у воротах Давлетшина – 1:1. Під кінець двадцятихвилинки хокеїсти обмінялися ще небезпечними кидками, але це ніяк не вплинуло на рахунок – 1:1.

У додатковій п’ятихвилинці команди так само не визначили переможця, тому долю двох балів вирішила серія післяматчевих буллітів. Сильнішими в булітній серії були хокеїсти «Кременчука», які й записали до свого активу 2 бали.


«Сокіл» – «Кременчук» 1:2 ПБ (0:1, 0:0, 1:0, 0:0, 0:1)

Шайби: 0: 1 – Орлов (Созонов), 5:49; 1: 1 – Рубан, (Морозов), 46:45; Яковлєв – переможний буліт.

«Сокіл»: Кубрицький (Пеленський); Олендаренко – Голубич, Платонов – Сисак, Бєлінський – Лисенко, Сушков –; Рубан – Кузьменко – Морозов, Павленко – Сімчук – Міхнов, Гільманов – Смирнов – Гончаренко, Коржилецкій – Ступак – Сиротенко.

«Кременчук»: Давлетшін (Гордюшин); Алексюк – Яковлєв, Грицких – Григорян, Хрішпенц – Бойових, Савицький – Варава; Коробов – Дубінін – Денискін, Созонов – Серанов – Орлов, Смирнов – Пукс (А) – Тютченко, Кисельов (К) – Гриценко (А) – Ворона.

Джерело: uhl.ua


Вас може зацікавити