«Кременчук» провів результативний другий період і здолав «Дніпро»

«Кременчук» здобув звитягу над «Дніпром» у 27-му турі чемпіонату України з хокею з шайбою.

Попри напружену боротьбу в стартовому періоді, жодна з команд не змогла підступитись до воріт суперника. Але вже в другому ігровому відрізку «містяни» спромоглися «розмочити» рахунок.

Першим відзначився взяттям воріт Тимур Гриценко на 24-й хвилині протистояння. На цьому колектив Олександра Савицького вирішив не зупинятись і вторгся у володіння Олександра Хомутова ще двічі. Спочатку закинуту шайбу до свого активу записав Віктор Тютченко, після чого рахунок до 3:0 на користь господарів встановив Ілля Смирнов. Херсонці ж так і не знайшли, чим відповісти на три голи опонентів.

У заключній же 20-хвинлинці сценарій матчу кардинально змінився – тепер закидала команда Дмитра Підгурського. Зокрема, перший гол для «Дніпра» провів Рузаль Галєєв, коли Сергій Дорофєєв за лічені хвилини до кінця скоротив відставання до мінімуму. На більше херсонський колектив не вистачило, тож рахунок на табло так і залишився – 3:2 на користь «Кременчука». Так, «містяни» виграли вже десятий матч поспіль.


«Кременчук» – «Дніпро» 3:2 (0:0, 3:0, 0:2)

Шайби: 1:0 Гриценко (Грицьких, Кисельов), 23:04; 2:0 Тютченко (Хрішпенц), 34:02; 3:0 Смирнов (Грицьких), 34:54; 3:1 Галєєв (Воробйов), 54:47; 3:2 Дорофєєв (Гасніков, Афанасьєв), 58:19.

«Кременчук»Давлетшин (Гордюшин); Яковлєв – Варава, Александров – Григорян, Хрішпенц – Бойових, Грицьких – Алексюк; Коробов – Дубінін – Денискін, Созонов – Серанов – Орлов, Савицький – Пукс (А) – Тютченко, Смирнов – Гриценко (А) – Кисельов (К).

«Дніпро»Хомутов (Петров); Декало – Сірченко, Дорофєєв – Ратушний, Афанасьєв (К) – Матусевич; Галєєв – Гасніков (А) – Янішевський (А), Каракулько – Крисанов – Швецов, Чернишенко – Воробйов – Целогородцев, Панасенко – Борисов – Болотін.


Вас може зацікавити