«Кременчук» продовжив переможну серію до п’яти матчів, здолавши в овертаймі «Краматорськ»

«Кременчук» виявився сильнішим за «Краматорськ» у 22-му турі чемпіонату України з хокею з шайбою.

Уже в стартовому періоді в обох команд було чимало гольових моментів, однак реалізувати один із них змогли лише «містяни». На 3-й хвилині протистояння Тимур Гриценко прошив ворота гостей і вивів «Кременчук» у лідери. 

Другий ігровий відрізок розвивався за схожим сценарієм, однак цього разу 20-хвилинка закінчилась без голів. Попри всі старання колективу Павла Мікульчика, наздогнати суперників їм вдалось лише в заключному періоді. На 46-й хвилині гри Андрій Жвачкін розписався у воротах «містян». До кінця основного часу підопічні Олександра Савицького не знайшли, чим відповісти візаві, тож доля поєдинку вирішилась у додатковий час.

В овертаймі удача була на боці господарів льодового майданчика – Віктор Тютченко провів третій гол на 2-й хвилині додатково часу. Так, «Кременчук» завершив 2020-й рік перемогою над «Краматорськом» із рахунком 2:1. 

«Містяни» продовжують посідати третю сходинку в турнірній таблиці, маючи в активі 31 очко і відстаючи від «Сокола» на 1 пункт. «Краматорськ» же перебуває на 4-й позиції з 25-ма балами. 


«Кременчук» – «Краматорськ» 2:1 ОТ (1:0, 0:0, 0:1, 1:0) 

Шайби: 1:0 – Гриценко (Ворона – Смирнов) 2:28; 1:1 – Жвачкін (Геворкян – Золотухін), 45:00; 2:1 – Тютченко, 61:44.


Вас може зацікавити