«Кременчук» переміг в Херсоні місцевий «Дніпро»

В активі кіпера гостей Новицького точна передача.

Сьогодні, 1 листопада, в Херсоні відбувся центральний матч 3-го туру чемпіонату України, в якому місцевий «Дніпро» приймав на своєму майданчику чемпіона України «Кременчук».

Перший п’ять хвилин старту поєдинку проходили в рівній боротьбі без воріт. Далі, до екватора періоду, херсонці перехопили ініціативу, але не змогли реалізувати два стовідсоткові моменти. Першим міг відзначитися Гасніков – форвард «щук» вийшов на ударну позицію, і здавалося, що після його кидка шайба залетить точно у верхній кут, але на її шляху став Новицький. А пізніше, після кидка Макарова, шайба перед воротарем «городян» потрапила в підставлену Афанасьєвим ключку і перелетівши через плече Новицького майже залетіла у ворота. Але знову кіпер «Кременчука» не дозволив каучуковому снаряду залетіти в ворота.

Останні дві хвилини першого періоду пройшли в атаках обох команд з великою кількістю силових прийомів, але на першу перерву команди пішли з нулями на табло.

Стартові п’ять хвилин другої двадцятихвилинки пройшли за повної переваги «Кременчука» – гості повністю притиснули господарів до їхніх воріт, і лише майстерність Хомутова позбавила їх змоги закинути шайбу. Надалі, до середини другого періоду, на майданчику точилася рівна і в’язка боротьба – на 31 хвилині форвард «городян» Коробов зумів вивести гостей вперед – 1:0. В даному моменті, закинути шайбу йому допоміг ковзан Макарова, від якого гумовий снаряд відскочив у ворота Хомутова, після прострілу форварда «Кременчука».

Через дві хвилини гості могли подвоїти рахунок, але Гриценко не зміг реалізувати вихід один на один і збільшити різницю в рахунку між командами. А ось херсонці змогли реалізувати свої моменти і відігратися в подвійній більшості – відзначився захисник «щук» Дорофєєв.

Третій відрізок почався з атак «Кременчука», але закинути «городяни» змогли тільки на 55 хвилині, граючи в форматі 4 на 4. Тоді Денискін , знаходячись за воротами дніпрян, віддав пас на Дубініна, і той з гострого кута закинув шайбу – 2:1, і гості знов вийшли вперед.

«Дніпро» мав можливість відігратися, але точність кидка підвела херсонців. Те, що не вийшло у «щук», вийшло у «городян». За 27 секунд до кінця основного часу матчу, господарі випустили шостого польового гравця, але помилилися в нападі, чим скористався захисник «Кременчука» Толстушко, який зі своєї зони закинув шайбу в порожні ворота.

Матч завершився з рахунком 3:1 на користь гостей.


«Дніпро» – «Кременчук» 1:3 (0:0, 1:1, 0:2)

Шайби: 0:1 – Коробов (Варава), 30:45; 1:1 – Дорофєєв (Макаров), 35:50; 1:2 – Дубінін (Денискін), 54:49; 1:3 – Толстушко (Новицький), 59:33.

Дніпро: Хомутов (Петров). Дорофєєв – Декало, Макаров (К) – Ратушний, Афанасьєв (А) – Матусевич, Кругляков – Мельник. Брага – Крисанов – Швецов, Целогородцев (А) – Гасніков – Вишняков, Тимченко – Воробйов – Каракулько, Зайцев – Чернишенко – Ганута.

Кременчук: Новицький (Гордюшин). Алексюк – Григорян, Хрішпенц – Александров, Грицьких – Толстушко, Яковлєв – Варава. Кисельов (К) – Серанов – Созонов, Тютченко – Волков (А) – Савицький, Савченко – Гриценко (А) – Ворона, Коробов – Дубінін – Денискін

Джерело: сайт УХЛ


Вас може зацікавити