«Кременчук» отримав нагороди від Міністерства молоді та спорту України

Хокейний клуб «Кременчук» було нагороджено Міністерством молоді та спорту України за перемогу в чемпіонаті України в сезоні-2019/2020.

Урочиста церемонія відбулась у Кременчуці на арені «Айсберг» перед матчем 11-го туру національної першості зі столичним «Соколом». Довгоочікувані відзнаки потрапили до чинних чемпіонів із рук державного секретаря Мінмолодьспорту Олексія Перевезенцева та президента Федерації хокею України Анатолія Брезвіна.

«Наша місія була тому, аби приїхати з представниками Мінмолодьспорту й вручити нагороди від кабінету міністрів керівництву клубу, тренерам і гравцям. Так, було відзначено чемпіонство «Кременчука» у попередньому сезоні. Ідея нагородити переможця виникла ще до пандемії коронавірусу, але на заваді стали непрості умови. Тим паче ця процедура займає доволі багато часу. Тож реалізували її лише зараз», – зазначив керівник ФХУ Анатолій Брезвін.

Нагадаємо, що переможець попереднього розіграшу чемпіонату України визначився тільки в сьомому матчі. Тоді у вирішальному протистоянні «містяни» обіграли «Донбас» в овертаймі з рахунком 3:2. Так, команда Олександра Савицького вперше в історії виграла золото національної першості.


Вас може зацікавити