«Кременчук» і «Білий Барс» зіграють у першому матчі плей-оф УХЛ. Розклад 1/4 фіналу

Уже сьогодні, 22 березня, стартує плей-оф Української хокейної ліги.

Команди розпочнуть боротьбу одразу у чвертьфіналі, а за путівки до наступного етапу змагань боротимуться «Кременчук», «Сокіл», «Краматорськ», «Дніпро», «Маріуполь» і «Білий Барс». «Донбас» же завдяки своєму першому місцю в турнірній таблиці за підсумками регулярного чемпіонату одразу вийшов до 1/2 фіналу.

Так, у першому матчі плей-оф 22 березня о 18:00 зійдуться «Кременчук» і «Білий Барс». Гру прийматиме кременчуцький «Айсберг». А от цього ж дня о 19:30 на лід вийдуть «Сокіл» і «Маріуполь». Протистояння відбудеться на столичному майданчику АТЕК. 

Потім чвертьфінальна серія продовжиться вже в Краматорську. Місцевий однойменний клуб прийматиме на домашній арені херсонський «Дніпро».

Зазначимо, що на цьому етапі команди гратимуть до двох перемог. Наступні матчі заплановано на 24 і 25 березня в Білій Церкві, Маріуполі та Херсоні. 

Нагадаємо, що цей сезон є ювілейним – п’ятим в історії незалежної України. У 2016 році Федерація хокею України, яка згідно з чинним Законом України «Про фізичну культуру та спорт» має виключне право проводити офіційні всеукраїнські спортивні змагання, а саме – з хокею з шайбою, уклала перший договір про співпрацю з ТОВ УХЛ. Нове партнерство мало на меті збільшити інтерес медіа до змагань, а також залучити спонсорів, аби знизити фінансове навантаження на команд-учасниць. Федерація ж і надалі відповідає за спортивну складову проведення чемпіонату України.


Вас може зацікавити