«Краматорськ» здолав «Кременчук» у 17-му турі національної першості

«Краматорськ» вдома обіграв «Кременчук» у 17-му турі чемпіонату України з хокею з шайбою.

Переможну і єдину шайбу в матчі закинули підопічні Павла Мікульчика ще в першому періоді. Так, на 10-й хвилині протистояння Микола Столяренко віддав пас на Артема Сурсова, який і прошив ворота В’ячеслава Новицького й реалізував більшість.

Обидві команди мали шанси, аби змінити цифри на табло, але втілити гольові епізоди в реальність так і не вдалось. Тож гра завершилась перемогою з мінімальною перевагою «Краматорська» – 1:0. 

Голкіпер господарів Денис Короваєв, до слова, уперше в сезоні оформив шатаут. Ба більше, «Краматорськ» уперше провів «сухий» матч. Також ця звитяга наблизила «Краматорськ» до «Дніпра» в боротьбі за четверту сходинку турнірної таблиці – наразі в обох клубів по 19 очок. При чому в колективу Мікульчика є ще дві гри в запасі.

«Містяни», у свою чергу, зазнали третьої поразки поспіль. Після гри з «Краматорськом» команда Олександра Савицького йде третьою, маючи в активі 21 бал.


«Краматорськ» – «Кременчук» 1:0 (1:0, 0:0, 0:0)

Шайби: 1:0 Сурсов (Столяренко, Карпенко, більш.), 09:44.

«Краматорськ»: Короваєв (Шевчук); Таран – Воронін, Люльчук – Полухін, Пахмурін – Зуєв, Панков; Ципнятов – Золотухін – Жвачкін, Грінь – Сурсов – Столяренко, Подзіньш – Карпенко – Кривошапкін, Геворкян – Гринкевич – Халін.

«Кременчук»Новицький (Гордюшин); Бабрусьов – Григорян, Хрішпенц – Бойових, Гріцкіх – Алексюк, Толстушко, Яковлєв – Александров; Варава – Серанов – Тютченко, Савченко – Пукс – Орлов, Савицький – Гриценко, Коробов – Дубінін – Денискін.


Вас може зацікавити