«Краматорськ» здобув «суху» звитягу над «Білим Барсом»

«Краматорськ» обіграв «Білий Барс» у 27-му турі чемпіонату України з хокею з шайбою.

Уже на першій хвилині поєдинку господарі заробили більшість і отримали шанс на його реалізацію. Але крім потужного кидка в дев’ятку від Гріня, нічого іншого гострого створити не змогли. Попри це, «Краматорськ» закинув першим. Захисник господарів Воронін на швидкісному фінті обіграв захисника «Барсів» і розстріляв воротаря гостей Полгородніка – 1:0.

Білоцерківці спробували відповісти відразу ж, але з дуже небезпечним кидком Ружнікова блискуче впорався кіпер «Краматорська» Короваєв.

Друга половина періоду пройшла у швидкісному режимі і з обопільними атаками. У «Барсів» хороші моменти були в Бабинця і Благого. Не менш небезпечно було біля воріт білоцерківців через пресинг Карпенка й Сурсова. Але рахунок на табло після першого відрізка залишався незмінним – 1:0 на користь «Краматорська».

У другій двадцятихвилинці ситуація на майданчику вирівнялася, і вже гості все частіше і частіше йшли в атаку. На 23-й хвилині свій гольовий шанс упустив форвард «Білого Барса» Удовиченко. Через 2 хвилини, уже двічі білоцерківців рятував Полгороднік. Потім не реалізував свій вихід один на один Грабовецький.

Ближче до кінця періоду ініціативою знову заволоділи хокеїсти «Краматорська». За останні 3 хвилини другого відрізка вони двічі могли закинути у ворота білоцерківців. В обох випадках здорово зіграв кіпер «барсів». Спочатку він взяв кидок Карпенка, а потім зробив подвійний сейв після кидків Вороніна і того ж Карпенка.

У заключному періоді пішла відкрита гра – до першої помилки. «Білий Барс» мав моменти, щоб не тільки зрівняти рахунок, а й вийти вперед. Але кидки ні Бабинця, ні Ружнікова з забійних позицій, ні вихід Грабовецького один на один, не досягли мети. У свою чергу, краматорчани, надійно зігравши в обороні, при контролі шайби, змогли провести ще два голи і таким чином довести зустріч до підсумкового рахунку 3 0. Точними кидками відзначилися Столярчук і Ципнятов.


«Краматорськ» – «Білий Барс» 3:0 (1:0, 0:0, 2:0)

Шайби: 1:0 – Воронін (Жвачкін), 3:47; 2:0 – Столяренко (Грінь – Гринкевич), 52:04; 3:0 – Ципнятов (Жвачкін – Золотухін), 59:00.

Джерело: uhl.ua


Вас може зацікавити