«Краматорськ» вирвав перемогу над «Дніпром» у заключному періоді першого матчу плей-оф УХЛ

23 березня свій перший чвертьфінальний матч в плей-оф УХЛ провели «Краматорськ» та «Дніпро».

Перший період команди відіграли більше придивляючись один до одного, ніж атакуючи. У цілому опоненти грали на рівних, що доводить і статистика кидків – 10:9 на користь гостей.

За таким же сценарієм пройшов і другий відрізок матчу. І хоч команди суттєво активізувалися (12:12 за кидками), але забити так і не змогли. Так, і на другу перерву хокеїсти вирушили з нулями на табло.

Відкрити рахунок закинутим шайбам суперники змогли тільки на екваторі третього періоду, коли Гринь вдало відіграв на добиванні і розпечатав ворота Хомутова. «Дніпро» при всіх спробах відігратися так і не зміг прошити Короваєва і навіть шостий польовий не допоміг херсонцям зрівняти цифри на табло. А ось «Краматорськ» скористався порожніми воротами «Дніпра» і закинув другу шайбу, оформивши перемогу в першому матчі плей-оф.


«Краматорськ» – «Дніпро» 2:0 (0:0, 0:0, 2:0)

Рахунок в серії – 1:0

Шайби: 1:0 Гринь, 50:42; 2:0 Подзіньш (Жвачкін), 59:26;

«Краматорськ»Короваєв (Шевчук); Таран – Мальцев, Люльчук – Воронін, Большаков – Фірсов, Панков; Подзіньш – Золотухін – Жвачкін (А), Ципнятов – Ковальов – Ромащенко, Гринь (А) – Столяренко (К) – Сурсов, Кривошапкін – Гринкевич – Геворкян.

«Дніпро»Хомутов (Гурко); Ратушний – Гуляєв, Декало – Сірченко, Афанасьєв (К) – Матусевич; Швецов – Гасніков (А) – Панасенко, Целогородцев – Крисанов – Галєєв, Янішевський (А) – Чернишенко – Каракулько, Болотін – Борисов – Дурдиєв.

Джерело: uhl.ua


Вас може зацікавити