«Краматорськ» удруге обіграв «Крижаних Вовків» за останні два дні

24 січня в Броварах відбувся заключний поєдинок 28–го туру чемпіонату України, у якому «Крижані Вовки» на своєму майданчику приймали «Краматорськ».

Уже на початку першого періоду господарі «горіли» 0:2. Спочатку Кривошапкін, а потім і Гринь забезпечили подвійну перевагу «Краматорська».

Ближче до середини ігрового відрізка кияни відійшли від потрясіння і почали раз по раз атакувати гостей. Поступово біля воріт Короваєва виникали гострі моменти. Найліпший гольовий момент упустив форвард вовків Шабанов – він прорвався по центру і вийшов на побачення з голкіпером, але не зміг переграти стража воріт «Краматорська».

Другий період почався з активних дій «вовків», що дало результат. На 24–й хвилині Хеффернан вдало зігравши на добиванні, скоротив рахунок до мінімуму. Але через хвилину гості знову провели гол і збільшили різницю у дві шайби.

Поступово ініціатива знову перейшла на сторону «Краматорська», а «Вовки» обрали гру другим номером. Переломним моментом став епізод за участю Анкудінова. Форвард киян не зміг влучити по воротах з забійної позиції. У результаті підопічні Павла Мікульчика провели свою швидку атаку і Сурсов закинув четверту шайбу – 4:1. А в кінці періоду з різницею в 30 секунд нападник «Краматорська» Гринь оформив ще два голи, записавши так до свого активу хет–трик.На перерву команди йшли з майданчика з рахунку 6:1 на табло на користь «Краматорська».

У третій 20–хвилинці «Вовки» пропустили ще два снаряди. По голу на свій рахунок записали Гринь і Сурсов. Так,колектив Мікульчика здобув другу перемогу поспіль у «Крижаних Вовків» за два дні з рахунком 8:1.


«Крижані Вовки» – «Краматорськ» 1:8 (0:2, 1:4, 0:2)

Шайби: 0:1 – Кривошапкін (Карпенко), 3:53; 0:2 – Гринь (Столяренко), 4:38; 1:2 – Хеффернан (Анкудінов – Сурін), 23:28; 1:3 – Сурсов (Столяренко – Ковальов), 24:33; 1:4 – Сурсов (Гринь – Столяренко), 36:17; 1:5 – Гринь (Люльчук – Воронін), 39:11; 1:6 – Гринь (Сурсов – Столяренко), 39:42; 1:7 – Гринь (Сурсов – Столяренко), 47:53; 1:8 – Сурсов (Столяренко – Гринь), 54:29;

«Крижані Вовки»Хапков (Стельмах); Жигалов – Павлов, Лучніков – Фолтін, Сисоєв – Неверов, –; Хеффернан – Сурін – Анкудінов, Шабанов – Орлов – Калинич, Черемнов – Булах – Сібілевіч, Курах – Андрющенко – Володимирський.

«Краматорськ»Короваєв (Шевчук); Фірсов – Зуєв, Большаков – Таран, Люльчук – Воронін, Панков –; Карпенко – Ковальов – Кривошапкін, Гринь – Столяренко – Сурсов, Ципнятов – Золотухін – Жвачкін, Геворкян – Гринкевич – Халін.

Джерелоuhl.ua


Вас може зацікавити