Конкурс майстерності за участю українців

Офіційний старт Кубка Президента у Тршинці серед команд до 17 років запланований на 5 серпня, проте учасники турніру включилися у змагальний процес напередодні. У рамках церемонії відкриття організатори бліц-турніру провели конкурс хокейної майстерності, задіявши від кожної з 10-ти команд-учасниць по три гравця в окремих дисциплінах.

Збірну України U17 у Skills Competition представляли виключно нападаючі: Назар Бабушкін (коло на швидкість), Іван Сафронов (володіння шайбою) та Гавриїл Сімчук (кидки на влучність).

У всіх змаганнях майстерності хокеїсти конкурували на час, і українці гідно себе зарекомендували – Іван Сафронов показав четвертий час у конкурсі дриблінгу та контролю шайби (20,97 секунд), а Гаврило Сімчук за підсумками «стрільби» у мішені посів п’яту позицію, вразивши три з чотирьох цілей за 23,14 секунди.

Безперечними переможцями Skills Competition стали хокеїсти «Вітковіце»: Іржі Дуда виявився найшвидшим хокеїстом (час – 12,63), Шимон Фаснер найкраще володів шайбою (19,15), а Войтех Фойтік вразив усі чотири цілі всього за 11,50 секунд.

Вас може зацікавити