Клуб «Рулав Одд» переіменований у «Харківських Берсерків»

Від сьогодні харківський клуб «Рулав Одд» виступатиме в регулярному чемпіонаті України під назвою «Харківськ Берсерки». Таке рішення прийняте через проблеми, які виникли в одного з засновників ХК.

Керівником клубу відтепер буде колишній гравець юнацької і юніорської збірних України, екс-нападник столичних «Києва», «Сокола», «Компаньйона», «Беркута», львівських «Левів», «Вінницьких Гайдамаків» і румунського «Стяуа» Павло Легачов, котрий з недавніх пір очолює Харківський регіональний осередок ФХУ.

Додамо, що берсерки – люті воїни в скандинаво-германському світі, здатні бездумно руйнувати все на своєму шляху. Початкове значення слова — «перевертень», «людина-ведмідь». В українській філології це слово відоме як берсерко — запорізький козак, наділений надздібностями, котрий голіруч виходив протидіяти озброєному опонентові.

Наразі «Харківські Берсерки» після 18-ти матчів мають в активі 17 очок і посідають у таблиці третє місце. Вище – «Сокіл» (28) і «Кременчук» (26), нижче – «Дніпро» (14) і БСФК (6).


Вас може зацікавити