Київ прийняв два молодіжні турніри з хокею з шайбою

Цими вихідними, 28-29 серпня, в українській столиці пройшло одразу два турніри серед гравців молодіжної вікової категорії.

Так, 29-го серпня на льодовій арені ВДНГ стали відомі переможці Відкритої першості ДЮСШ з хокею з шайбою «Сокіл» серед юнаків 2005 р.н. У вирішальному матчі за «золото» зустрілись дві київські колективи – «Крижинка» та «Сокіл». У напруженій боротьбі сильнішими виявились останні, перемігши опонентів з рахунком 1:0.

У матчі за третє місце «Кременчук» обіграв «Ковалівських Кабанів». За півтори хвилини до кінця зустрічі «містяни» встановили фінальний рахунок – 5:4. 

До слова, найкращим гравцем турніру став Владислав Свірчевський («Крижинка»), найкращим нападником – Андрій Саєнко («Сокіл»), найкращим захисником – Антон Сичинський («Крижинка»), а найкращим воротарем – Назар Бойко («Сокіл»).

Також у цей день на льодовому майданчику «АТЕК» визначились володарі нагород турніру пам’яті Юрія Шундрова. 

На першому місці завершили виступ хокеїсти «Молодої Гвардії», які здобули чотири звитяги з п’яти можливих. За день до завершення змагань непогані шанси на перемогу були в «Сокіл-2». Проте саме в завершальний день «соколята», чия команда складалась із гравців 2006 р.н., програли старшій команді «Сокола». У підсумку «Сокіл-2» посів третє місце, коли другими стали хокеїсти «Білого Барса».

Зазначимо, що найкращим гравцем турніру було обрано Артема Кондрашова («Сокіл»), найкращим воротарем став Ілля Семеха («Сокіл-2»), найкращим захисником – Олексій Дахновський («Білий Барс»), найкращим нападником Ілля Крикля («Молода Гвардія»), найкращим бомбардиром – Микита Сидоренко («Молода Гвардія»), а автором найліпшого голу змагань – Гавриїл Сімчук («Сокіл-2»).


Вас може зацікавити