Хокеїсти-легіонери з Росії: «Фашисти не тут, фашисти – у Кремлі!»

Варварський та кривавий наліт Росії на Україну набув світового розголосу та викликав шквал обурення, критики та ненависті у всіх верств населення, включаючи спортивний сектор. Не залишилися осторонь своєї позиції з приводу вторгнення РФ в Україну і російські хокеїсти-легіонери «Харківських Берсерків».

«Ми, росіяни, гравці хокейного клубу “Харківські Берсерки” разом з нашими українськими друзями знаходимось у Харкові і не можемо мовчки дивитися на все це військове захоплення чужих територій. Ми звертаємося до уряду Росії, президента Путіна, солдатів Росії, які прийшли з війною в Україну. Припиніть загарбницькі дії! Припиніть кровопролиття і війну!

Цими роками Україна стала для нас, хокеїстів, другою домівкою. І незважаючи на тривалу агресію зі сторони Росії до України протягом багатьох років, ми жодного разу не відчули до себе  негативу. Фашисти не тут, фашисти – у Кремлі. Дорогі співвітчизники не ставайте учасниками путінських злочинів, протестуйте проти антилюдського путінського режиму! Ми пліч-о-пліч з українцями зараз стоїмо на захисті вільного світу. Слава Україні, Слава Вільній Росії!», – заявили у своєму зверненні російські хокеїсти-легіонери “Харківських Берсерків”.


Вас може зацікавити