ХК «Кременчук» завершив турнір в Руані на четвертому місці

Поєдинок проти «ГКС Тихи» став найкращим для «Кременчука» на турнірі в Руані. Українська команда, якщо не брати до уваги стартовий період, ні в чому не поступалася більш досвідченим та майстровитим суперникам.

У першому періоді поляки двічі покарали нашу команду за позиційні помилки. Особливо прикрою була друга шайба «ГКС», яка побувала у воротах Михайла Шевчука за 27 секунд до перерви.

В другому періоді українці заграли активніше й змусили суперників помилятися. Одне з порушень правил команда Дмитра Підгурського матеріалізувала в гол. Володимир Романенко кинув від синьої лінії, Севастьян Карпенко шайбу у ворота переправити не зміг, але Кирило Жовнір, який у більшості виконував роль стовпа, виявився найрозторопнішим на добиванні.

В заключному періоді помаранчево-білі володіли ініціативою, проте втілити ігрову перевагу у закинуті шайби так і не вдалося. Поляки ж своїм шансом скористалися на сто відсотків. Севастьян Карпенко втратив шайбу у своїй зоні й відразу порушив на супернику правила. «ГКС» чисельну перевагу матеріалізував у гол Галанта.

Хокейний клуб «Кременчук» завершив свої виступи у цьогорічному розіграші Континентального Кубку, посівши у півфінальному раунді четверту позицію. Учасники СУперфіналу від нашої групи визначаться після матчу «Руан» – «Шахтар».

«ГКС» (Тихи, Польща) – ХК «Кременчук» (Кременчук, Україна) – 3:1 (2:0; 0:1; 1:0)

22 листопада 2015 року, 16:00. «Патінуа Іль Лакруа», 1975 глядачів

Судді: Д. Гампер (Італія), С. Гунніус (Німеччина), М. Барбез (Франція), Ф. Порьє (Франція)

ГКС: Жигарди. Коларж – Ціура, Гертль – Поцєха, Котлож – Брик. Багінскі – Галант – Вітецкі, Каліновскі – Колуш – Лопускі, Коморскі – Вітек – Бепєрщ, Жесутко – Когут – Майох, Єжорскі.

Кременчук: Шевчук. В. Романенко – Акимов, Дегтярьов – Сірченко, Варивода – Жовнір, Муль. Луговий – Карпенко – Лисак, Коренчук – Чернишенко – Бойков, Підгурський – Т. Гриценко – Янішевський, Мікулко – Костюк – Качмар.

Голи: 1:0. Жесутко (Брик. 9:57), 2:0. Жесутко (Майох, Котлож, 19:37), 2:1. Жовнір (В. Романенко, Карпенко, 35:33 – більш.), 3:1. Галант (Котлож, 55:57 – більш.)

Штраф: 14 – 8

Кидки: 43 – 20

Найкращі гравці: Жовнір – Жесутко


Вас може зацікавити