ХК «Кременчук» – «Витязь»: передмова до матчу

14 та 15 лютого у Кременчуці в матчі стартового туру ХХІІІ чемпіонату України з хокею зустрінуться новачки змагання – хокейний клуб «Кременчук» та харківський «Витязь».

ХК «Кременчук» (м. Кременчук) – «Витязь» (м. Харків)

14-15 лютого 2015 року

Льодова арена «Айсберг» (м. Кременчук, вул. Київська, 77)

Початок матчів о 18:30 та 13:00

Не зважаючи на статус новачків національного чемпіонату, ХК «Кременчук» та «Витязь» мають досвід очних поєдинків. В середині жовтня команди провели два матчі у Харкові, де обмінялися перемогами.

Після того поєдинку склади команд не надто змінилися. У харків’ян варто виділити підписання Віталія Литвиненка та Дмитра Ісаєнка. Господарі найближчого матчу суттєво підсилили воротарську лінію, підписавши контракт с Едуардом Захарченком.

Сам же поєдинок пройде під девізом молодість проти досвіду. Найстаршому серед кременчуцьких хокеїстів всього 22 роки. В той же час провідним харківським хокеїстам суттєво за 30. Звичайно, у розпорядженні Євгена Гладченка є Максим Мартишко, Дмитро Ісаєнко, Артур Пономаренко та інші молоді виконавці, які на брак швидкості ніколи не скаржилися. Проте очевидно, що гості робитимуть ставку на майстерність своїх ветеранів. А про рівень майстерності Романа Сальникова чи Віталія Литвиненка відомо далеко за межами нашої країни.


Вас може зацікавити