ХК «Кременчук» виходить в одноосібні лідери

Після перемоги над харківським «Витязем» у повторному матчі першого туру, хокейний клуб «Кременчук» вийшов в одноосібні лідери ХХІІІ чемпіонату України з хокею. Команда Дмитра Підгурського залишилась єдиною, що не зазанала очкових втрат.

ХК «Кременчук» – «Витязь» – 5:1 (2:0; 1:1; 2:0)

15 лютого 2015 року, 13:00. Льодова арена «Айсберг», 300 глядачів.

Судді: А. Гладченко, А. Бакуменко, Р. Пантелеймонов

ХК Кременчук: Захарченко. В. Романенко – Логвиненко, Варивода – Сірченко, Кочмар – Муль. Микулко – Кузьмик – Лисак, Бойков – Чернишенко – Луговий, Бобков – Дворник – Захарченко.

Витязь: Харитонов. О. Романенко – Попов, Белєвцов – Клокол, Сипко – Щербань. Лазаренко – Максименко – Ісаєнко, Мартишко – Бобовников – Савченко, Пономаренко, Миколенко.

Голи: 1:0. Кочмар (Логвиненко, Луговий, 7:34), 2:0. Кузьмик (Луговий, Чернишенко, 19:13 – більш.), 2:1. Лазаренко (Максименко, 26:08 – більш.), 3:1. Лисак (Кузьмик, 37:51 – менш.), 4:1. Чернишенко (Луговий, Сірченко, 47:42), 5:1. Луговий (Кочмар, 56:50).

Штраф:

Повторний матч у Кременчуці очікувався з нетерпінням. Досвідчений наставник харків’ян Євген Гладченко вніс певні корективи в гру, проте очікуваних результатів вони не принесли.

Господарі знову виглядали солідніше за суперника, а рівна боротьба на льоду точилася лише у другому періоді. Протягом всього матчу впадала в очі різниця у функціональній підготовці гравців. За великим рахунком, дивуватися тут нічому. Більшість із гравців команди Дмитра Підгурського нинішнього сезону мала суттєву ігрову практику, чого не скажеш про гравців «Витязя».

Що ж до персоналій, то основний вклад у перемогу господарів зробила зв’язка Сергія Кузьмика, Владислава Лугового та Дмитра Чернишенка. «Обов’язкову» шайбу закинув і Артур Лисак. У гостей найактивніше виглядала перша ланка. Як і у вчорашньому матчі, на її рахунку єдиний гол харків’ян у поєдинку.


Вас може зацікавити