ХК «Кременчук» – «АТЕК»: передмова до матчу

Програма другого туру національного чемпіонату буде розтягнута у часі на цілих 12 днів. 18 та 19 лютого 2015 року її відкриють поєдинки лідерів чемпіонату – хокейних клубів «Кременчук» та «АТЕК».

ХК «Кременчук» (м. Кременчук) – «АТЕК» (м. Київ)

18-19 лютого 2015 року

Льодова арена «Айсберг» (м. Кременчук, вул. Київська, 77)

Початок матчів – о 18:00 та 13:00

Рефері обох матчів – Андрій Сєврук

Лайнсмени – Олександр Батєзатов та Ілля Хохлов


Можливо, після чотирьох проведених матчів, не зовсім коректно говорити про статус лідера чемпіонату. Проте, враховуючи короткотривалість ХХІІІ чемпіонату, кожен поєдинок слід розглядати як вирішальний.

Команда Дмитра Підгурського до звітного поєдинку підходить у чудовому настрої та з новими гравцями. Михайло Шевчук значно підвищить конкуренцію на позиції голкіпера, а Володимир Чердак цілком може стати одним із лідерів атак команди з Полтавщини. Що ж до киян, то результат протистоянь буде багато в чому залежати від складу, який вирушить на матчі. У заявочному списку киян перебувають 33 хокеїсти, серед яких чимала кількість великих майстрів. Але зовсім не факт, що всі провідні виконавців вирушать з командою на виїзд.

Однією із родзинок матчу має стати дуель голкіперів. Сергій Люльчук отримав звання найкращого воротаря за підсумками стартового туру, обійшовши саме Едуарда Захарченка. Тепер у воротаря національної збірної є шанс переграти конкурента у очному протистоянні. Якщо ж Сергій Супрун вирішить надати шанс проявити себе обом голкіперам, то глядачі можуть стати свідками дуелі воротарів, які разом працювали на останніх зборах національної збірної.

Цікаво буде виглядати й дуель двох тактик. Не секрет, що господарі є найбільш швидкісною командою чемпіонату, а гості, скоріш за все, основний акцент у грі зроблять на індивідуальну майстерність.

В будь-якому випадку у матчі лідерів змагання буде на що подивитися.


Вас може зацікавити