ХК “Кременчук” перемагає “Білий Барс” 4:3

ХК “Кременчук”- “Білий Барс” 4:3 (1:2,1:1, 2:0)

Білоцерківські хокеїсти вже давно перестали бути “вічно четвертою командою”, й, якби, в нашому чемпіонаті розігрувався приз “гроза авторитетів”, то граці у жовто-чорній формі мали б усі шанси бути його володарями.

Вже до середини першого періоду господарі пропустили дві, як скаже пізніше Олександр Савицький, “не обов’язкові шайби”, у “Білого Барсу” відмітились Благий та Качанов. Й, хоча, господарям до кінця періоду, зусиллями Сазонова, вдалось закинути одну шайбу, на перерву суперники пішли за рахунку 2:1 на користь гравців з Київської області.

На початку другого періоду гості ще раз засмутили голкіпера кременчужан, знову довівши свою перевагу до двох шайб. Гра шла на зустрічних курсах- господарі йшли вперед, гості вміло контратакували. Події на майданчику змінювалися, як у калейдоскопі. Й все ж помаранчово- чорні змогли закинути дуже важливу шайбу у роздягальню, перевівши з’ясування стосунків в ейндшпіль гри.

В третьому періоді хокеїсти з полтавщини, все ж довели, що вони не даремно очолюють першість, дотиснувши своїх “по спортивному наглих й хоробрих” візаві. Коли Пукс зрівняв рахунок в цій зустрічі, вболівальникі зі стажем, мабуть, змогли згадати гру між збірними України й Росії на чемпіонаті Світу 2002 у Гетеборзі- той матч проходив за аналогічним сценарієм. Тільки, на відміну від історичної для українського хокею гри, яка так й закінчилась 18 років тому внічію, цього разу господарі ковзанки все ж дотиснули своїх противників. Тимур Гриценко за дві хвилини до закінчення гри закинув переможну шайбу.

ХК “Кременчук” переміг 4:3 й продовжує займати першу позицію в чемпіонаті України. Гравці “Білого Барсу” вже, подумки, у іграх плей-офф, які, за участю білоцерківців обіцяють бути цікавими й непередбаченими. Гра подопічних Костянтина Буценко все більше викликає позитивні відгуки у фахівців цієї гри  й звичайних вболівальників. Далі буде цікавіше!

Фото- з офіційного сайту УХЛ


Вас може зацікавити